Prodej chaty, Hradištko, 100 m2

Hradištko

3 850 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 18 348 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaHradištko
IDPIKO
StavbaSmíšená
Stav objektuDobrý
Plocha užitná100 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha nemovitosti577 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v Hradištku

Popis

Prodej chaty 43 m², pozemek 577 m² Hradištko - Pikovice, okres Praha-západ
Pěkná slunná chata v krásné a klidné lokalitě obce Pikovice – Hradištko pod Medníkem, Praha – západ. Obec je dobře dostupná do Prahy, velice oblíbená pro všechny generace.
1.P. Ložnice pro 4 osoby, Přízemí: kuchyňský kout, jídelna, koupelna – sprchový kout, umyvadlo, přípojka na pračku, WC, veranda s krbovými kamny. Terasa s krásným výhledem.
Chata prošla rekonstrukcí, nové schodiště, podlahové topení a krb. kamna. Elektřina 220 V, ( lze 380 V ), voda: boiler. V přízemí je zděná dílna a technická místnost. Na pozemku je druhá, dřevěná chata na zahradní nábytek. Pozemek je oplocený, u příjezdové cesty je parkoviště pro dvě auta.
V současné době je uzavřená smlouva s obcí na vodu a kanalizaci. Na pozemku i v chatě je vše již připravené k připojení. Předpokládaná realizace jaro 2024.
Pozemek je v zástavbě rodinných domů a rekreačních staveb.
Původní přípojky: septik, vodní vrt na vodu.
Doprava: autobus a vlak. Doporučujeme vidět.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje chat v Hradištku (okr. Praha-západ).