Pronájem obchodního prostoru, Nový Jičín, Masarykovo nám., 310 m2

Masarykovo nám., Nový Jičín

Cena na vyžádání
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry nemovitosti

AdresaMasarykovo nám., Nový Jičín
IDNJIKO44318REHR
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná310 m2
Typ objektuPřízemní
Lokalita objektuCentrum obce
Podlahová plocha310 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v Novém Jičíně

Popis

Nabízíme lukrativní komerční prostory v centru Nového Jičína. Z pohledu komerčního využití se jedná o nejlepší lokalitu, přímo na náměstí. Historicky zde sídlilo řeznictví, prostory byly využívány k bourání masa a následnému prodeji. Disponují tedy nejen prodejnou o velikosti cca 95m2, ale také dalšími prostory o výměře 215m2 - mrazáky, příprava masa, sklady, kanceláře, toalety, šatny apod. Ideální využití by tedy bylo pro potravinářské či hostinské účely, nicméně majitelé se nebrání i jakémukoliv jinému využití - prostory lze po dohodě s majiteli přizpůsobit a rekonstruovat dle požadavku nájemce.
Obrovskou výhodou je rampa a zadní příjezd pro vykládku zboží ze strany ulice Resslova.
Rovněž je možné po dohodě prostory rozdělit pro více nájemců - vše bude předmětem jednání. Veškeré další informace rádi sdělíme na vyžádání nebo se můžeme rovnou potkat na místě.

Makléř

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu obchodních prostor v Novém Jičíně.