Prodej rodinného domu, Bakov nad Jizerou, Na Výsluní, 171 m2

Na Výsluní, Bakov nad Jizerou

8 500 000 Kč
/za nemovitost
provizi hradí prodávající
Hypotéka od 40 508 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaNa Výsluní, Bakov nad Jizerou
ID62420
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná171 m2
Typ objektuPatrový
Druh objektuSamostatný
VlastnictvíOsobní
Plocha nemovitosti1189 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníLokální plynové
Garáž
Sklep
Terasa

Origo partneři v Bakově nad Jizerou

Popis

Ve výhradním zastoupení nabízíme ke koupi dvougenerační rodinný dům o ploše 171m2 nacházející se ve velmi klidné části města Bakov nad Jizerou.

V přízemí se nachází prostorná vstupní hala s šatnou, která je průchozí na terasu a zahradu, a vede z ní schodiště do zrekonstruovaného bytu v prvním patře. Tento byt o dispozici 2 + 1 byl zrekonstruován v roce 2019.

Byt v přízemí, do kterého můžete vstoupit jak z ulice, tak ze zahrady, disponuje zrekonstruovanou hlavní místností o výměře 43,7 m2, kuchyní, chodbou a koupelnou. Stávající dispozice je 1 + 1 s možností změny na 2 nebo i 3 +1.

Tato nemovitost nabízí hodně kombinací dispozic a rozsáhlé využití, například bydlení v jednom bytu a pronajímání druhého.

Nespornou výhodou tohoto domu je suterén, který byl již v minulosti obýván a po drobných úpravách nabízí až 4 obyvatelné pokoje s okny.

Volné chvíle můžete trávit na rovné slunné zahradě, na které byla v roce 1998 postavena garáž se zastřešeným venkovním sezením.

Dům je vytápěn kondenzačním plynovým kotlem, všechna okna včetně sklepních jsou plastová, podlahy v prvním patře jsou laminátové, v přízemí je to kombinace laminátové v hlavní místnosti, linolea v chodbě a koberce v kuchyni.

Tuto nemovitost je nutno vidět osobně. Rádi Vám nemovitost ukážeme, projdeme s Vámi možnosti financování a proces převodu vlastnictví nemovitosti, včetně potřebných právních úkonů ( právní služby a úschova finančních prostředků je již v ceně ).

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Bakově nad Jizerou.