Prodej bytu 3+1, Libina, 130 m2

Libina

2 590 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 12 343 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaLibina
ID0122
StavbaCihlová
Stav objektuPřed rekonstrukcí
Plocha užitná130 m2
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíOsobní
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Origo partneři v Libině

Finance a pojištění

Finance a pojištění

Miluše Vinterová

Exkluzivní odborník pro region, který Vám rád pomůže vyřešit financování. Neváhejte jej nezávazně poptat a zjistěte možnosti, které jsou aktuálně na trhu. Vše příjemně, s ochotou a plnou odborností.

Vyberte si z dalších služeb v okrese

Popis

Preferujete klidný venkovský život s vlastním rodinným domem a zahradou?
Tak mrkněte, zda právě tato nabídka není tou pravou právě pro vás!
Nabízíme k prodeji rodinný dům v obci Libina, konktrétně v místní části Dolní Libina. Jde o nejníže položenou a zároveň největší obec šumperského okresu. Obec Libina se táhne mělkou úžlabinou na úpatí Jeseníků a v dolní části přechází do Hornomoravského úvalu. O krásy přírody zde tedy nebude nouze.
Dům je určen k celkové rekonstrukci. Dispozičně je řešen jako 3+1, součástí je půda a špajz. Vytápění zajištuje kotel na tuhá paliva. Na pozemku se nachází kůlna, garáž, pergola a vlastní studna. Část zahrady je využívána jako ovocný sad.
V obci je kompletní občanská vybavenost, najdete zde mateřskou a základní školku, obchody či zdravotní středisko. Do centra města Uničov se dostane cca za 10 minut a do Šumperka za cca 20 minut.
Jestli vás tato nemovitost zaujala a hledáte něco podobného, neváhejte mě kontaktovat. Ráda se s vámi potkám přímo na domečku!

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+1 v Libině.