Pronájem bytu 2+kk, Třebíč - Nové Dvory, Velkomeziříčská, 61 m2

Velkomeziříčská, Třebíč, Nové Dvory

13 000 Kč
/za měsíc
+ zálohy na energie, + vratná kauce, + provize RK; více v textu
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaVelkomeziříčská, Třebíč, Nové Dvory
ID143-NP06734
StavbaSmíšená
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná61 m2
Patro2. z 5
VybavenoČástečně
Lokalita objektuSídliště
VlastnictvíOsobní
Plocha budovy929 m2
Podlahová plocha61 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Elektřina230V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední dálkové
DopravaVlak, Silnice, MHD, Autobus
VodaVodovod
Sklep
Lodžie
Výtah

Origo partneři v Třebíči

Popis

Ve výhradním zastoupení majitele Vám nabízíme k pronájmu velmi pěkný světlý byt o podlahové ploše 61,5 m² v osobním vlastnictví se dvěma lodžiemi (2,5 a 2,6 m²) na ulici Velkomeziříčská u hotelu Atom v Třebíči. Rohový byt o dispozici 2+kk se nachází v 2.NP bytového domu s výtahem.

Díky praktické dispozici bytu vcházíte z předsíně do každé další místnosti zvlášť. K dispozici máte kromě menší šatny dostatek úložných prostor ve formě vestavných skříní, které najdete v ložnici. Ložnice (15 m²) je orientována na východ a díky venkovní roletě budete chráněni před nočním osvětlením z ulice. Součástí obývacího pokoje (23 m²) je kuchyňský kout s myčkou, elektrickou troubou a plynovým sporákem. Tato místnost je orientována na sever a budova je zde zateplena. Dále je k dispozici koupelna s vanou a samostatné WC. Vlastníte-li kolo, případně jiné sportovní vybavení, jistě se Vám bude hodit také sklepní kóje, která náleží k bytu.

Vytápění a teplá voda jsou zajištěny dálkově. Parkování je možné na ulici Modřínová nebo případně na parkovišti naproti hotelu Atom.

Byt prošel renovací a je připraven ihned k nastěhování pro jeho nové obyvatele. Aktuální vybavení je součástí pronájmu, případně je možná domluva. Potřebujete najít dlouhodobé bydlení v Třebíči – v místě svého zaměstnání či podnikání? Pokud hledáte pro sebe nebo jste pár, je tento byt pro Vás ideální.

Celkové náklady na bydlení jsou zde následující:
- Nájemné: 13 000 Kč/měsíc
- Zálohy na energie: 4 000 Kč/měsíc (+ internet dle poskytovatele)
- Vratná kauce: 26 000 Kč
- Provize RK vč. DPH: 15 730 Kč

Pár tipů z okolí:
- za 10 minut dojdete pěšky k Laguně si zaplavat,
- přes silnici si nakoupíte k večeři v supermarketu Albert,
- přímo v hotelu Atom navštívíte nějakou kulturních akci nebo zajdete do fitka
- a v přízemí domu nakoupíte květiny, abyste to doma měli pěkné a voňavé:)

Pronajímatel si vyhrazuje právo vybrat nájemníka na základě jím zvolených kritérií.

Jestliže Vás byt zaujal, určitě mě kontaktujte. Případné dotazy ráda zodpovím a domluvíme se na termínu prohlídky (prohlídky jsou možné i o víkendu). Těším se na Vás!
Petra Svobodová

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 2+kk v Třebíči.