Prodej bytu 4+kk, Brno - Staré Brno, Výstavní, 141 m2

Výstavní, Staré Brno

13 000 000 Kč
/za nemovitost
včetně provize RK, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Hypotéka od 61 954 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaVýstavní, Staré Brno
ID00224
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná162 m2
Patro6.
VybavenoČástečně
Druh objektuŘadový
Lokalita objektuCentrum obce
VlastnictvíDružstevní
Podlahová plocha141 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Elektřina230V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední plynové
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceTelefon, Internet, Satelit, Kabelová televize, Kabelové rozvody, Ostatní
DopravaVlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
VodaDálkový vodovod
Sklep
Terasa
Výtah
Převod do OV

Origo partneři v Brně

Popis

Exkluzivně nabízíme převod členských práv k bytu 4+kk s terasou na ulici Výstavní 12a, Brno s možností převodu do OV. K bytu náleží sklep. Užitná plocha bytu činí 162 m2 včetně prostorné terasy (11,1 m2) a půdní technické místnosti ( 10,1 m2).

Nabízená bytová jednotka se nachází v 6. nadzemním podlaží bytového domu v lukrativní části Starého Brna. Čeká vás překrásný výhled na jižní část města Brna.

Popis dispozičního řešení:
Hlavním vchodem vcházíme do prostorné předsíně (16,8 m2). O nedostatek prostoru v bytě není nouze. Pro uskladnění věcí lze využít samostatnou šatnu (5,9 m2), nalevo od vstupních dveří, včetně prostorné předsíně, také i technickou místnost (10,1 m2) nacházející se v půdních prostorách nad bytem se vstupem po stahovacích schodech z předsíně. V technické místnosti je umístění plynový kotel, kterým je byt vytápěn. Opouštíme prostor chodby, míříme napravo od vstupních dveří, vstupujeme do prvního samostatného pokoje (18,6 m2). Zpět chodbou, míjíme dveře vedoucí na samostatné WC (1,4 m2) a do koupelny (6,4 m2) a vstupujeme do obývacího pokoje (34,9 m2) s kuchyňským koutem a vlastním vstupem na terasu (11,1 m2). V neposlední řadě navštívíme poslední rozlohou velké samostatné pokoje (24,70m2, 33,7 m2).

V bytě jsou připravené rozvody na klimatizaci.

Základní informace:
Lokalita: ul. Výstavní, Staré Brno
Podlaží : 5.NP
Dispozice : 4+kk s terasou
Podlahová plocha bytu: 140,8 m2 + 11,1 m2 terasa + technická místnost 10,1m2
Povrhy podlah: laminátová podlaha, koberec a keramická dlažba
Výtah : NE
Převod do OV : ANO

Právní servis zajištěn vč. vkladu do katastru nemovitosti, pro zájemce je možnost zajistit financování. Více informací u makléře.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 4+kk v Brně.