Prodej pozemku pro bydlení, Svémyslice, 2436 m2 (ID: 1402440)

Svémyslice

12 990 000 Kč
/za nemovitost
včetně provize, včetně právního servisu
Hypotéka od 61 907 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry pozemku

AdresaSvémyslice
ID02948
Druh objektuSamostatný
Plocha nemovitosti2436 m2
Elektřina400V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
VodaVodovod

Origo partneři v Svémyslicích

Popis

Hledáte velký stavební pozemek se vzrostlými stromy? Toto přání Vám umíme splnit - přijeďťe se podívat do Svémyslic, do ulice Ke hřišti, kde pro Vás máme nabídku jedinečného pozemku o výměře 2436 m2 určeného k výstavbě rodinného domu.

Plně zasíťovaný pozemek (elektřina 230/400V, plyn, vodovod, kanalizace), jeden z posledních mezi již dokončenou zástavbou. Podél pozemku protéká potůček, na jehož břehu vzrostlé stromy tvoří přirozenou bariéru vůči okolní zástavbě.

Pro pozemek je připravený projekt na stavbu velkoryse řešeného přízemního rodinného domu 6+kk (260 m2) s garáží (78 m2).

Obec Svémyslice se nachází v těsné blízkosti Prahy (Horní Počernice) a obce Zeleneč, při dálnici D10. Disponuje výbornou dopravní dostupností na metro (20min busem - PID, 12 min autem na Černý Most, nebo Letňany, případně vlakové spojení v Zelenči).

Koupi nemovitosti lze financovat hypotečním úvěrem, který Vám v případě zájmu vyřídíme.

Pro další informace a domluvení termínu prohlídky mě neváhejte kontaktovat. Těším se na setkání přímo na tomto kouzelném místě.

Makléř

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Svémyslicích.