Prodej ubytování, Pec, 200 m2

Pec

5 000 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 23 829 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry nemovitosti

AdresaPec
ID21179
StavbaSmíšená
Stav objektuDobrý
Plocha užitná200 m2
VybavenoNe
Typ objektuPatrový
Plocha budovy241 m2
Plocha nemovitosti886 m2
Plocha zahrady645 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Ukazatel energetické náročnosti341 kWh/m2 za rok
Elektřina230V, 400V
OdpadSeptik
TopeníLokální tuhá paliva, Ústřední plynové
KomunikaceAsfaltová
DopravaSilnice, Autobus
VodaVodovod
Převod do OV

Origo partneři v Peci

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Popis

Nabízíme k prodeji rekreační objekt s obrovským potenciálem investice v klidné části obce Pec, okres Domažlice. Tato malebná chalupa nabízí ideální příležitost pro ziskové investování v turisticky atraktivní lokalitě. Díky svému samostatnému umístění a rozloze zahrady 645m² je tato nemovitost vhodná pro pronájem turistům, což zaručuje stabilní a vysoký výnos z investice.

Objekt disponuje 5 ložnicemi, z nichž si návštěvníci mohou pro svůj odpočinek vybrat. V přízemí se nachází prostorná kuchyně, obývací pokoj, ložnice, koupelna a samostatná toaleta pro maximální pohodlí. Na prvním patře naleznete tři další ložnice a toaletu, zatímco v podkroví je další útulná ložnice.

Součástí nemovitosti je dílna a velká garáž pro pohodlné parkování. Exteriér chalupy je obohacen o pergolu s venkovním krbem, která vytváří ideální místo pro odpočinek a posezení. Kromě toho je k dispozici prostorná zahrada, která přináší možnost relaxace v příjemném prostředí.

Odpad je sveden do septiku, s přepadem do kanalizace. Voda je připojena na obecní vodovod. Otop je zajištěn plynovým kotlem, ke kterému je napojeno ústřední topení s deskovými radiátory. Plyn pro otop je zajištěn z plynového zásobníku, umístěného za domem. Jako druhý zdroj tepla jsou v přízemí přímotopná kamna na tuhá paliva. V obýváku jsou velká kachlová kamna.

Tato investice není pouze o rekreačním bydlení, ale také o návratnosti a výhodné poloze. Domažlice s nejvyšším vrcholem Českého lesa, Čerchovem (1042 m n. m.), jsou nedaleko, což zajišťuje atraktivitu pro turisty po celý rok. S možností pronájmu a výhodnou polohou je tato nemovitost skvělou investiční příležitostí.
Nemovitost vyžaduje investici.

V případě zájmu o prohlídku nás neváhejte kontaktovat.

Makléř

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje ubytování v Peci (okr. Domažlice).