Prodej rodinného domu, Moravská Třebová, Josefská, 70 m2 (ID: 1402913)

Josefská, Moravská Třebová

3 190 000 Kč
/za nemovitost
včetně poplatků, včetně právního servisu
Hypotéka od 15 203 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaJosefská, Moravská Třebová
IDN08715
StavbaSmíšená
Stav objektuDobrý
Plocha užitná70 m2
Typ objektuPřízemní
Lokalita objektuCentrum obce
Plocha nemovitosti208 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v Moravské Třebové

Popis

Nemovitosti se nachází poblíž středu města, v dobré lokalitě, s pěší dostupností do centra města, k nákupním domům, kulturního a sportovního centra, autobusového nebo vlakového nádraží. Oceňovaná stavba je postavena jako řadový rodinný dům, k němuž je přístup po asfaltové silnici.
Dispozice domu 2+KK: za vstupními dveřmi, které je nad úrovní okolního terénu, se nachází dvě oddělené chodby, které protínají celou nemovitost až k zadnímu traktu za domem. V chodbě č. 1 se nachází šachta na vodoměr, na konci této chodby č. 1 se vpravo nachází vstup do kuchyně, která je spojená s obývacím pokojem s francouzskými dveřmi na dvůr za domem. Vpravo se nachází vstup do ložnice. Kuchyňská linka je v dobrém stavu, bez zabudovaných spotřebičů a je rozdělena na dvě části naproti sobě. Za chodbou č. 1 je druhý kratší chodba, kde se nachází vstup do podkroví, které není obyvatelné. Na konci chodby je menší předsíň se vstupy do koupelny a do zahrady za domem (na dvůr). V koupelně se nachází vana a umyvadlo a je společná s WC (není odděleno). Za koupelnou s WC je vstup do technické místnosti, kde se nachází plynový kotel zn. Ariston a zásobník na teplou vodu. Na zahradě se nachází menší dřevěná kůlna, která nemá vliv na celkovou hodnotu oceňované nemovitosti.
Před 8 lety došlo k rozsáhlé rekonstrukci, dům je tudíž vhodný k okamžitému nastěhování a to jak pro osoby starší, tak pro mladé začínají páry. Moravská Třebová je město s plnou občanskou vybaveností.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Moravské Třebové.