Prodej rodinného domu, Hradec Králové - Nový Hradec Králové, K Biřičce, 179 m2

K Biřičce, Nový Hradec Králové

11 900 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 56 712 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaK Biřičce, Nový Hradec Králové
IDN1217
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná166 m2
VybavenoČástečně
Typ objektuPatrový
Druh objektuŘadový
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha budovy100 m2
Podlahová plocha179 m2
Plocha nemovitosti292 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Elektřina230V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníLokální tuhá paliva, Ústřední plynové
DopravaVlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
VodaDálkový vodovod
Garáž
Sklep
Lodžie
Terasa
Výtah
Parkování

Origo partneři v Hradci Králové

Popis

Ve velmi atraktivní a vyhledávané lokalitě v blízkosti rybníku Biřička na Novém Hradci Králové nabízíme k prodeji třípodlažní rodinný řadový dům se zahradou.

Jedná se o vnitřní řadový dům s plochou střechou, celopodsklepený se dvěma nadzemními podlažími a v suterénu s garáží a technickým zázemím (sklepy) na pozemku o celkové výměře 292 m2.

Dispozice: V 1.NP je zádveří, chodba, kuchyň, obývací pokoj, chodba, schodiště a samostatné WC. Z obývacího pokoje je balkonovými dveřmi přístupná terasa k příjemnému posezení, z níž je po venkovních schodech bezbariérový vstup do zahrady.

Ve 2. NP jsou 4 neprůchozí pokoje, lodžie s výhledem do zahrady, koupelna, samostatné WC a chodba. V suterénu se nachází garáž, kotelna, chodba, technická místnost, sklep, dílna.

Dům je orientován na východ/západ. Dům byl zkolaudován v roce 1990 a je trvale užíván, v dobrém technickém stavu, napojen na všechny IS (kanalizace, elektřina 230V, plynovod, dálkový vodovod), vytápění je plynovým kotlem nebo v obývacím pokoji umístěnými krbovými kamny a příjemnou atmosféru dokresluje otevřený krb. Ohřev vody zajišťuje el. bojler.

Parkování možné i před domem nebo v již zmíněné podúrovňové garáži. Výhodou je možnost změny dispozice stavebními úpravami a vytvoření si bydlení dle vlastních představ. V celém domě jsou nová plastová okna.

Na slunné zahradě 164 m2 je vybudované kryté parkovací stání a jsou zde vzrostlé okrasné dřeviny jako přírodní stínění. K zalévání slouží vrtaná studna s užitkovou vodou.

Kompletní občanská vybavenost v místě, MHD linek 1 a 2, obchody, služby, restaurace, ZŠ a MŠ. Dům je situovaný v blízkosti lesa v prostředí rybníků Biřička nebo Cikán, kde je napojení na cyklotrasy.
Průkaz energetické náročnosti nebyl dodán, z toho důvodu je uvedena nejnižší možná třída G.
Se zajištěním hypotečního úvěru rádi pomůžeme. Nemovitost je bez právních vad okamžitě k prodeji.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Hradci Králové.