Prodej pozemku pro bydlení, Dolní Kounice, Jiráskova, 547 m2 (ID: 1403607)

Jiráskova, Dolní Kounice

3 450 000 Kč
/za nemovitost
včetně provize a právních služeb
Hypotéka od 16 442 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry pozemku

AdresaJiráskova, Dolní Kounice
ID20240113B
Plocha nemovitosti547 m2

Origo partneři v Dolních Kounicích

Popis

Rádi byste si postavili dům dle svých představ, ale nemáte čas ani energii na zdlouhavé přípravy a vyřizování povolení? Pak čtěte dále!

Nabízíme k prodeji stavební pozemek o velikosti 547 m, který se nachází v širším centru městečka Dolní Kounice na ulici Jiráskova.
Na pozemku stojí původní rodinný dům, který je určen k demolici, avšak veškeré nutné kroky pro výstavbu nového domu již byly učiněny! Je vydán souhlas s demolicí a STAVEBNÍ POVOLENÍ PRO VÝSTAVBU RODINNÉHO DOMU s dispozicí 5+kk (veškerá dokumentace je součástí prodeje).

Nový rodinný dům s dispozicí 5+kk je navržen tak, aby splňoval moderní nároky na pohodlné, komfortní a ekonomické bydlení. Jedná se o částečně podsklepený jednopodlažní dům s obytným podkrovím a užitnou plochou cca 137,4 m (+ sklep 27,4 m), který v zadní části terasou plynule přechází do užitné zahrady. Pro lepší představu o plánovaném projektu můžete nahlédnout do fotogalerie.

Na zahradě rostou vzrostlé ovocné stromy a keře s drobným ovocem. V její zadní části se nachází sklep.

Klíčové vlastnosti nemovitosti:
- Velikost pozemku: 547 m.
- Projekt nového domu: Na pozemku je vypracován projekt moderního rodinného domu s dispozicí 5+kk s terasou.
- Stavební povolení: Na nový dům je již vydané platné stavební povolení, což vám UMOŽŇUJE OKAMŽITĚ ZAČÍT S REALIZACÍ VÝSTAVBY.
- Inženýrské sítě: Pozemek je napojen na veškeré inženýrské sítě (elektřina, voda, dešťová i splašková kanalizace, plyn).
- Dostupnost: Nemovitost se nechází cca 400m od Masarykova náměstí a hlavního autobusového nádraží - Dolní Kounice spadají do IDS JMK. Ve vedlejších Moravských Bránicích je možný přestup na vlak.
- Občanská vybavenost: Veškerá občanská vybavenost v obci - základní i mateřská škola, obchody, restaurace, služby a zdravotnická zařízení. Plus bohatý kulturní program v průběhu celého roku.

Dolní Kounice jsou malebné město na okraji Bobravské vrchoviny s bohatou historií, známé svými vinicemi a zříceninou kláštera Rosa coeli.
Tento stavební pozemek je ideální volbou pro ty, kteří hledají možnost výstavby nového rodinného domu dle vlastních představ bez nutnosti zdlouhavých příprav a vyřizování povolení. Nezmeškejte tuto jedinečnou příležitost a začněte plánovat svůj nový domov ještě dnes!

Pro více informací nebo sjednání prohlídky mne kontaktujte.
Uvedená cena je konečná a obsahuje veškeré náklady spojené s převodem nemovitosti.

Makléř

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Dolních Kounicích.