Prodej rodinného domu, Santa Maria Coghinas, Sardinie, Itálie, 450 m2

Santa Maria Coghinas, Sardinie, Itálie

8 881 250 Kč

Cena v EUR 350 000 €

Parametry domu

AdresaSanta Maria Coghinas, Sardinie, Itálie
ID057
Plocha užitná450 m2
VlastnictvíOsobní
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři

Popis

Tato prostorná vila o rozloze přibližně 450 m² se rozkládá na třech podlažích - vpřízemí, v prvním patře a suterénu.

Přízemí se skládá z velkého obývacího pokoje, jídelny, kuchyně, koupelny, spíže a úložného prostoru. Je zde prádelna a místnost, která je v současnosti využívána jako pracovna. Exteriér doplňují dvě prostorné verandy - jedna v přední a druhá v zadní části domu.

První patro se skládá ze tří dvoulůžkových ložnic a tří koupelen, jedné ložnice a velké venkovní terasy. V suterénu se nachází prostorný obývací prostor, úložný prostor, chodba, pracovna a dvě koupelny. Je tam i garáž pro dvě auta.

Každé podlaží je vybaveno nezávislým vytápěním a klimatizací.

Dům obklopuje velká zahrada o rozloze přibližně 800 m². Prodejní cena nezahrnuje nábytek.

Santa Maria Coghinas

Tato prostorná samostatná vila se nachází na hlavní ulici Santa Maria Coghinas, malého města ležícího ve vnitrozemí, ale ne příliš daleko od pláže.

Santa Maria Coghinas nabízí základní služby: supermarkety, kavárny a malé restaurace, lékárnu, poštu, drobné obchody se zeleninou a ovocem.

Santa Maria Coghinas je především známá pro své přírodní termální prameny v lázních Casteldoria, jejichž voda dosahuje teploty přes 80 stupňů. Poblíž se nachází wellness centrum a termální bazény.

V dosahu 10km se nacházejí krásné pláže, na které se snadno dostanete autem za cca 10 minut. Nejvyhledávanější jsou San Pietro a mare ve Valledoria, Baia delle Mimose a Li Junchi v Badesi, La Marinedda a Spiaggia Longa v Isola Rossa.

Hlavní přístavy a letiště na severu ostrova se všechny nacházejí ve vzdálenosti do 100 km. V západní části ostrova  se nachází letiště Alghero a přístav Porto Torres; na druhé straně město Olbia má velké mezinárodní letiště a přístav.

V případě zájmu nabízíme také financování prostřednictvím české banky.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!