Prodej domu, Tempio Pausania, Sardinie, Itálie, 80 m2

Tempio Pausania, Sardinie, Itálie

7 774 440 Kč

Cena v EUR 309 000 €

Parametry domu

AdresaTempio Pausania, Sardinie, Itálie
ID054
Plocha užitná80 m2
VlastnictvíOsobní
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři

Popis

Prostorná vila s bazénem a zahradou se nachází v Tempio Pausania, provincie Sassari, severní Sardinie.

Tato nádherná nezávislá vila se nachází v Tempio Pausania, v srdci regionu Gallura. Nemovitost vyniká velkou udržovanou zahradou. Okolní pozemek o rozloze 5 700 m² poskytuje soukromí uprostřed zeleně.

Užitná plocha čítá 80 m². Vila se skládá se z obývacího pokoje s kuchyňským koutem, tří ložnic - z nichž každá je vybavena velkými okny, která vám umožní vychutnat si výhled do zahrady a na bazén - a komfortní koupelny se sprchovým koutem.

Součástí nemovitosti je taverna o rozloze 67 m², která se nachází ve spodním patře a posyktuje příjemný prostor pro pořádání večeří pro rodinu a přátele, nebo různých společenských setkání.
Prostorná garáž může sloužit také jako místnost pro kutily nebo skladovací místnost.

Tato vila na prodej na Sardinii je ideální volbou pro ty, kteří hledají prestižní a komfrotní nemovitost v přírodě a nevadí jim delší vzdálenost od moře (35 km - 40 minut autem).

Tempio Pausania

Tempio Pausania je město s přibližně 14 000 obyvateli, nacházející se v centru historického regionu Gallura. Ta je známá svými tradicemi a osobitým kouzlem. Centrum Tempio Pausania je vzdálené asi 2 km a nabízí všechny hlavní služby jako supermarkety, bary, restaurace, banky, lékárny atd. V historickém centru se nachází několik obchodů pro milovníky nakupování.

V případě zájmu nabízíme také financování prostřednictvím české banky.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!