Prodej bytu 1+1, Valledoria - La Muddizza, Sardinie, Itálie, 60 m2

Valledoria - La Muddizza, Sardinie, Itálie

2 231 230 Kč

Cena v EUR 89 000 €

Parametry bytu

AdresaValledoria - La Muddizza, Sardinie, Itálie
ID053
Plocha užitná60 m2
VlastnictvíOsobní
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři

Popis

Tento komfortní apartmán s jednou ložnicí je na prodej ve Valledorii, přesně v La Muddizza, což je malá a klidná část obce Valledoria v severní Sardinii.

Byt se nachází v přízemí rezidenčního komplexu v La Muddizza, částí městečka Valledoria. Je jen pár kroků od hlavních služeb, kde jsou supermarkety, kavárna, restaurace, trafika a drobné obchody. Apartmán představuje ideální řešení pro byt poblíž moře vhodný k letnímu i zimnímu pobytu, ale i k pronájmu.

Byt se skládá z pohodlného obývacího pokoje, kuchyně, dvoulůžkové ložnice, koupelny a komory. V obývací části i ložnici je klimatizace. Prodává se plně zařízený a včetně soukromého parkovacího místa ve dvoře před areálem.

La Muddizza - Valledoria

Hlavní velká písečná pláž San Pietro a Mare je vzdálena 2 km a lze k ní snadno dojít pěšky, autem nebo na kole.

V bezprostřední blízkosti se nachází několik barů, restaurací, supermarketů a stánků. K dispozici je také místní vinařství, které pořádá degustace v nádherné vinici s výhledem na moře.

Severní pobřeží ostrova se vyznačuje písečnými plážemi, plochými skalami a drobnými oblázky.

Muddizza je vesnička města Valledoria, města ležícího v centru severního pobřeží ostrova. Jeho poloha z něj dělá perfektní základnu pro cestování po obou stranách ostrova.

Přístavy a letiště jsou snadno dosažitelné autem. Olbia je 90 km, Alghero 75 km a přístav Porto Torres 50 km.

V případě zájmu nabízíme také výhodné financování prostřednictvím české banky.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 1+1.