Prodej bytu 1+1, Badesi, Sardinie, Itálie, 50 m2

Badesi, Sardinie, Itálie

2 232 565 Kč

Cena v EUR 89 000 €

Parametry bytu

AdresaBadesi, Sardinie, Itálie
ID052
Plocha užitná50 m2
VlastnictvíOsobní
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři

Popis

Byt s jednou ložnicí na prodej v Badesi se nachází v nejvyšším patře nedávno postaveného rezidenčního komplexu, jen pár km od pláže. Jendá se o nemovitost se skvělými parametry, ideální pro vaši letní dovolenou.

Byt se skládá z velkého obývacího prostoru s kuchyňským koutem a malého mezipatra, ložnice s manželskou postelí, koupelny se sprchovým koutem a pohodlné venkovní verandy.

Nemovitost má rozlohu 50 m² a prodává se zařízená jako na fotografii, s vlastním nekrytým parkováním. Navíc je zde možnost dokoupení samostatné garáže.

Rezidenční komplex se nachází velmi blízko centra města, pár kroků od hlavní ulice. Všechny základní služby jsou snadno dosažitelné pěšky.

Lokalita:

Badesi je malé město, kde najdete bary, supermarkety, poštu a banku, malé restaurace a kavárny, obchody s oblečením, bytovými doplňky atd.
Je unikátní protože leží v kopci a díky tomu se pyšní úchvatnými výhledy na moře na celý záliv Asinara.

Hlavní pláž je Li Junchi a nachází se asi 3 km daleko, dostanete se k ní autem za pár minut nebo pěšky po pěší stezce.

Město se nachází uprostřed severního pobřeží ostrova, což je poloha, díky které se snadno dostanete do dalších přímořských letovisek, jako jsou Baia delle Mimose a Isola Rossa, stejně jako do hlavních přístavů a letišť.

Letiště Alghero je asi 70 km na východ a přístav Porto Torres je 45 km. Na západě v Olbii se nachází mezinárodní letiště Costa Smeralda vzdálené asi 90 km.

V případě zájmu nabízíme také pomoc s výhodným financováním prostřednictvím české banky.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 1+1.