Prodej domu, La Ciaccia, Valledoria, Sardinie, Itálie, 55 m2

La Ciaccia, Valledoria, Sardinie, Itálie

4 409 665 Kč

Cena v EUR 179 000 €

Parametry domu

AdresaLa Ciaccia, Valledoria, Sardinie, Itálie
ID048
Plocha užitná55 m2
VlastnictvíOsobní
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři

Popis

Řadový dům s okny do tří stran, výborná lokalita La Ciaccia - Valledoria - Severní Sardinie.

Objekt se skládá z nemovitosti o rozloze cca 80 m² s komfortním venkovním prostorem. Rozkládá se na třech podlažích - suterén, přízemí a první patro.

V přízemí se nachází obývací pokoj, kuchyň a koupelna. První patro tvoří dvě ložnice, z nichž jedna má terasu a další koupelna se sprchovým koutem. V suterénu je ještě sklep.

Nemovitost se prodává částečně zařízená jako na fotografii a s parkovacím místem.

La Ciaccia patřící k obci Valledoria je skvělým místem, kde jsou všechny hlavní služby v docházkové vzdálenosti několika minut. Jsou zde malé restaurace, supermarket, výborná zmrzlina a v létě dětské hřiště.

Valledoria je vzdálená asi 1 km, najdete zde několik supermarketů, kavárny, drobné obchody, poštu a banky, restaurace, veterináře a obchody pro zvířata atd.

Nejbližší pláž je „San Pietro a Mare“, rozlehlá písečná pláž o délce asi 3 km. V místě, kde do ní ústí řeka Coghinas, je velmi populární kayaking a kitesurfing.

Hlavní letiště jsou v Algheru a Olbii, vzdálených 70 a 90 km. Hlavní přístavy jsou v Olbii a v Porto Torres, vzdálených 45 km.

V případě zájmu nabízíme také pomoc s výhodným financováním prostřednictvím české banky.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!