Prodej bytu 2+kk, Badesi, Sardinie, Itálie, 42 m2

Badesi, Sardinie, Itálie

2 232 565 Kč

Cena v EUR 89 000 €

Parametry bytu

AdresaBadesi, Sardinie, Itálie
ID031
Plocha užitná42 m2
VlastnictvíOsobní
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři

Popis

Pěkný byt s nízkými poplatky o rozloze cca 42 m², s parkovacím místem a krásným výhledem na moře.

Byt se skládá z obývacího prostoru s kuchyňským koutem, ložnice s manželskou postelí, koupelny se sprchovým koutem a terasy s úžasným výhledem na moře. Prodává se zařízený jako na fotkách a je plně vybaven klimatizací. Nachází se v klidné oblasti se všemi hlavními službami v dosahu.

Lokalita:

Badesi je malá vesnice nabízející základní služby, jako jsou supermarkety, kavárny, restaurace, pošta a banka a další drobné prodejny.

Poloha skýtá úchvatný výhled na moře na celý záliv Asinara. Hlavní pláž Li Junchi je vzdálená asi 3 km. Snadno se k ní dostanete buď autem, nebo pěšky po stezce pro pěší.

Obce se nachází uprostřed severního pobřeží ostrova, což je poloha, která umožňuje snadnou dostupnost dalších přímořských letovisek, jako jsou Baia delle Mimose a Isola Rossa, a také hlavních přístavů a letišť.

Letiště Alghero je vzdáleno asi 70 km na východ a přístav Porto Torres asi 45 km. Na západě je přístav Olbia a mezinárodní letiště Costa Smeralda, vzdálené asi 90 km.

V případě zájmu nabízíme také pomoc s výhodným financováním prostřednictvím české banky.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+kk.