Prodej rodinného domu, Benešov, Vlašimská, 220 m2 (ID: 1404104)

Vlašimská, Benešov

9 500 000 Kč

včetně provize RK
Hypotéka od 45 274 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaVlašimská, Benešov
ID905525
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná220 m2
VybavenoAno
Druh objektuŘadový
VlastnictvíOsobní
Plocha budovy153 m2
Plocha nemovitosti907 m2

Origo partneři v Benešově

Popis

Prodej rodinného domu s 3 bytovými jednotkami Benešov, Vlašimská ulice. Dům nabízí ideální kombinaci bydlení, plochy zahrady, dostatek skladového prostoru. Více fotografií, video, půdorysy najdete na stránce nemovitosti dumBenesov. cz
Dispozice:
Jižně orientovaný dům disponuje bytovými jednotkami 1+1, které jsou ideální pro jednotlivce, malé rodiny, nebo investice s nájemním bydlení.
První jednotka s hlavní dispozicí 1+1, výměra 40,5 m² a dále navazující dvě místnosti ložnice a šatna (11,1 m²). V prostoru koupelny je umístěn centrální plynový kotel. Kuchyňská linka v ceně.
Druhá jednotka s hlavní dispozicí 1+1, výměra 37,4 m² s půdní vestavbou s 3 obytnými místnostmi a šatnou (40,6 m²). Jednotka je komplet vystěhovaná.
Třetí jednotka s hlavní dispozicí 1+1, výměra 39 m² s půdní vestavbou s menší místností a šatnou (10,9 m²). Kuchyňská linka v ceně.
Více o dispozici a výměře bytů najdete v půdorysech každého z bytů ve foto galerii.
(veškeré uvedené půdní vestavby nejsou kolaudované, a proto jejich výměru nezapočítávám do hlavní výměry užitné a obytné plochy, stejně tak, jako ložnici a šatnu u první jednotky, půda případně nabízí další prostor pro další vestavbu, nebo úpravu stávající)
Náklady na bydlení a provoz: 
Měsíční náklady na každou bytovou jednotku jsou 4.300 Kč, v této ceně je vytápění, komplet elektřina, voda. Počítáno při plném využití jednotek  (vytápění na komfortní teplotu, lednice, mrazáky, bojlery, televize, pračky, sušičky atd. )
Technické vybavení:
Vytápění společným plynovým kotlem, teplá voda bojlery, obecní voda a kanalizace. Veškeré rozvody byly rekonstruovány, což zajišťuje bezproblémový provoz bydlení. Obytné prostory nejeví známky vlhkosti. Okna udržovaná dřevěná. Dřevěná schodiště do obytné vestavby půdních prostor. Stropy v hlavní části 1+1 od 2.4 m (sádrokartonové podhledy) po 2.7 m, v podkroví 2.15 m. Základ domu kamenný, obvodové zdivo cihla, rok kolaudace 1919. Střešní krytina šindel nová v roce 2017. Dům je v průměrném stavu, udržován.
Zahrada:
Navazující zahrada za domem o výměře 623 m² nabízí jak dominantní okrasnou, tak i travnatou užitkovou část. Díky osázeným stromům, keřům a umělému jezírku poskytuje ideální místo pro relaxaci a odpočinek. Tato zahrada vám nabídne dostatek prostoru pro vše, co potřebujete.
Technické a skladové prostory:
V domě najdete sklepní prostor o výměře 20,6 m² a skladovou dřevěnou přístavbu o 22,5 m², v západní části zahrady umístěna zděná skladová stavba o 18 m², dále navazující dřevěná stavba pro posezení o 40 m².
Parkování veřejné v přilehlé ulici.
Benešov u Prahy:
Benešov je menší město, které se nachází 40 km jihovýchodně od Prahy. Nabízí široké spektrum služeb, obchodů, restaurací a kulturních aktivit. Ale především několik školek, škol, zdravotních zařízení včetně nemocnice, pracovní příležitosti a mnoho dalšího.
Vynikající dopravní spojení vlakem, autobusem PID i autem do hlavního města, činí z Benešova ideální místo pro bydlení s rychlým přístupem do Prahy.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Benešově.