Prodej rodinného domu, Mělník, Jílová, 131 m2 (ID: 1404289)

Jílová, Mělník

11 990 000 Kč
Hypotéka od 57 141 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaJílová, Mělník
ID00014
StavbaCihlová
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná131 m2
Druh objektuSamostatný
Plocha budovy169 m2
Plocha nemovitosti1198 m2

Origo partneři v Mělníku

Popis

Nabízíme k prodeji exkluzivní novostavbu rodinného domu o dispozici 5+kk v klidné a atraktivní lokalitě Mělníka, která je ideální pro náročné klienty hledající maximální komfort a soukromí. Tento dům, se staví na prostorném pozemku o rozloze 1192 m², v současné chvíli se intenzivně pracuje na jeho realizaci. Jeho současný stav nabízí jedinečnou možnost budoucím majitelům zapojit se do procesu dokončovacích prací a přizpůsobit si dům podle svých představ do posledního detailu, proto ho vkládáme do inzerce již před jeho dokončením. Pro inspiraci a lepší představu vkládáme i možnou vizualizaci. Cena nemovitosti je za kompletní dokončení ( bez kuchyně )včetně kolaudace.
Ve vstupní chodbě hned za hlavními dveřmi je přímý přístup do technické místnosti, dále samostatné WC s umyvadlem. V domě je rozvedeno podlahové topení pro váš maximální komfort. Na podlahách bude položena vinylová podlaha a dlažba, což je elegantní a praktické řešení pro všechny místnosti.
Koupelna bude disponovat jak vanou tak i sprchovým koutem, umyvadlem a přípravou pro pračku a sušičku.
Dům nabízí, dva samostatné pokoje, dva průchozí pokoje a velký samostatný obývací pokoj o výměře 46 m² s přípravou pro kuchyňský kout. Obývací pokoj se pyšní rozměrným francouzským oknem, které poskytuje dostatek světla, přímý vstup na terasu (18,5 m²)a nádherný výhled na západ slunce. Bylo zde myšleno i na vestavěný krb, stane se nejen ozdobou interiéru, ale zároveň z něj činí ideální místo pro rodinná setkání i relaxaci.

Technické vybavení domu zahrnuje přípravu a instalaci tepelného čerpadla (voda + vzduch), přípravu pro klimatizaci, vše zajišťuje moderní a úsporné vytápění i chlazení. Voda je zajištěna z vlastní vrtané studny s čerpadlem přímo na pozemku v hloubce 60 m, odpad je řešen čističkou a retenční nádrží, což představuje ekologické a efektivní řešení. V ceně nemovitosti jsou zahrnuty veškeré terénní úpravy, včetně terasy, zámkové dlažby, fasády a oplocení, což zvyšuje atraktivitu a pohodlí bydlení.

Majitel nabízí možnost domluvy při dokončovacích pracích a výběru luxusnějších materiálů za doplatek, což vám umožní přizpůsobit si dům podle vašich představ. Dům je také připraven na možné dispoziční rozšíření o další obytnou místnost v půdních prostorech s chodby bude vedeno schodiště, je zde zpevněná podlaha, příprava pro střešní okna, zatepleno 36 cm izolací s možnosti vyvedení topení. Celkové zateplení domu je provedeno 15 cm polystyren a 30 cm zdi z cihel Heluz, což zajišťuje výbornou tepelnou izolaci a úsporu energií. Výška hřebene ´= 4,995m.

Tento dům představuje ideální volbu pro ty, kteří hledají moderní a pohodlné bydlení s dostatkem prostoru a možností úprav podle vlastních představ. Pro více informací a domluvení prohlídky mě neváhejte kontaktovat.
Ráda vám pomohu zrealizovat vaše sny o dokonalém domově a proměnit vaše sny v realitu.

Těším se na vás
SV

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Mělníku.