Prodej rodinného domu, Morávka, 151 m2 (ID: 1404307)

Morávka

11 990 000 Kč

včetně provize a právního servisu
Hypotéka od 57 141 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaMorávka
ID26
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná151 m2
Druh objektuSamostatný
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíOsobní
Plocha budovy94 m2
Plocha nemovitosti1960 m2
Třída energetické náročnostiB - Velmi úsporná

Origo partneři v Morávce

Popis

Bydlení v Beskydech je snem mnoha lidí. A tato nabídka zní opravdu snově – prostorný dům 5+kk, novostavba, obklopena přírodou, se skvělou dostupností školy, školky, obchodu. V malebné obci Morávka, která je pouze 18 minut jízdy od Frýdku-Místku či 30 minut od Ostravy. Možná jste našli váš vysněný domov.

Tato novostavba vám nabídne komfortní bydlení a dostatek prostoru pro vaši rodinu, díky užitné ploše 151 m². Skvělá dispozice 5+kk a orientace domu zajišťují proslunění po celý den. Úžasné je propojení domu s venkovní částí – z obývacího pokoje i ložnice je vstup přímo na zahradu. Díky pozemku o velikosti 1960 m² a okolní přírodě budete mít dostatek klidu a soukromí. Možná se vaším rituálem stane relaxace ve vaší sudové sauně či procházky v přilehlém lesíku.

Jedná se o dřevostavbu z masivních šroubovaných dřevěných panelů Dekpanel, zkolaudovanou v roce 2020. V přízemí se nachází plně vybavená kuchyň propojená s obývacím pokojem. Čtyřmetrové posuvné dveře zajišťují skvělé proslunění a příjemné propojení s venkovní částí. V zimních měsících si budete užívat tepla a hřejivou atmosféru díky krbu. V přízemí se dále nachází ložnice, koupelna, komora a technická místnost. Podkroví disponuje ložnicí s prostornou šatnou, dvěma pokoji, komorou a koupelnou, která čeká na dokončení. Na vizualizaci je ukázáno její budoucí možné provedení.

Dům je napojen na vodovod a má vlastní ČOV. K vytápění majitelé používají krb v obývacím pokoji (s krbovou vložkou Romotop), který dokáže vyhřát téměř celý dům. V celém domě je podlahové elektrické topení Fenix s 13ti samostatnými okruhy. Ohřev vody zajištěn bojlerem.

Obec Morávka nabízí veškerou občanskou vybavenost – škola, školka, obchod, lékař, restaurace, pošta. Navíc vše v docházkové vzdálenosti 15ti minut nebo minutu autem. Nedaleko domu je autobusová zastávka, která zajišťuje spojení s Frýdkem-Místekem i Ostravou. Obec Morávka a její okolí je známé pro nádhernou přírodu a skvělé možnosti výletů a turistiky.

Zaujal vás tento dům? Ozvěte se mi a domluvíme si prohlídku.

Těším se na viděnou.

Veronika Gault

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Morávce.