Prodej bytu 2+kk, Praha - Vysočany, Čakovická, 52 m2

Čakovická, Praha 9

2 595 406 Kč

anuita 5394594 Kč
Hypotéka od 12 369 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaČakovická, Praha 9
ID21
StavbaSmíšená
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná52 m2
VybavenoNe
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíDružstevní
Třída energetické náročnostiB - Velmi úsporná

Origo partneři v Praze 9

Stěhovací služby

Popis

Prodej moderního družstevního bytu 2+kk s balkónem a garážovým stáním v exkluzivním developerském projektu

Hledáte své vysněné bydlení? Máme pro vás skvělou příležitost!

Nabízíme k prodeji prostorný moderní družstevní byt 2+kk o ploše 52,7 m² s velkým balkónem (6,6 m²) v nejnovějším developerském projektu. Byt se nachází ve 3. nadzemním podlaží a díky své jihovýchodní orientaci poskytuje dostatek přirozeného světla po celý den, což vytváří příjemnou a světlou atmosféru.

Co všechno tento byt nabízí?

-Prostorný balkón - 6,6 m² – Perfektní místo pro ranní kávu, odpolední čtení nebo večerní relaxaci s výhledem.
-Luxusní interiér s vysokými nadstandardy – Byt je vybaven moderním designem a kvalitními materiály, které uspokojí i ty nejnáročnější požadavky.
-Garážové stání – Komfortní parkování přímo v objektu zajišťuje bezpečnost a pohodlí pro vaše vozidlo.
- Skvělá lokalita – Nacházíte se v klidné části města s vynikající dopravní dostupností. V blízkosti stanice metra. V okolí najdete veškerou občanskou vybavenost, včetně obchodů, restaurací, škol a parků.
- Energetická úspornost – Novostavba splňuje nejnovější energetické standardy, což zaručuje nízké provozní náklady a šetrnost k životnímu prostředí.

Pro koho je tento byt ideální?

- Pro mladé páry – Díky své velikosti a dispozici je byt perfektní pro ty, kteří hledají svůj první domov nebo prostor pro rozrůstající se rodinu.
- Pro jednotlivce – Nabízí dostatek prostoru pro komfortní bydlení a zároveň snadnou údržbu.
- Pro investory– Moderní byt v atraktivní lokalitě představuje výbornou investiční příležitost s potenciálem pro stabilní příjem z pronájmu.

Nenechte si ujít tuto jedinečnou příležitost a kontaktujte nás pro více informací . Tento byt nabízí komfortní a moderní bydlení, které si zamilujete.

Anuitu je možné splácet formou měsíčního nájmu nebo ji snížit či doplatit 2x ročně s možností převodu do osobního vlastnictví. Převod do OV lze řešit i hypotečním úvěrem

Prodej formou převodu družstevního podílu:
Cena za převod : 2 595 406,- Kč
Zbylá anuita : 5 394 594,- Kč
Celková cena bytu vč. DPH : 7 990 000 ,- Kč

Cena za převod GS : 150 000,- Kč
Zbylá anuita GS : 400 000,- Kč
Celková cena GS : 500 000,- Kč

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+kk v Praze 9.