Pronájem ostatní, Praha - Vysočany, Piskáčkových (ID: 1404459)

Piskáčkových, Praha 9 - Vysočany

1 350 Kč
/za měsíc
měsíční poplatky zahrnuty v ceně nájmu
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry nemovitosti

AdresaPiskáčkových, Praha 9 - Vysočany

Origo partneři v Praze 9

Stěhovací služby

Popis

AKTUÁLNĚ: VOLNÉ SKLADY IHNED K DISPOZICI

Flexibilní pronájem osobních skladů o rozměrech 3m² (1350 CZK/měsíčně) a druhý 5 m² (2250 CZK/měsíčně) bez dlouhodobých závazků v dostupné lokalitě Praha Vysočany na adrese Piskáčkových 1024/1, 190 00, Praha 9.

Dále nabízíme flexibilní pronájem skladů a parkování v centru Prahy.

Aktuální nabídku a další informace naleznete zde:
www.sklady-praha.eu

Bezpečnost
Celý objekt je střežený bez možnosti přístupu veřejnosti a veškerý majetek je chráněn profesionálním kamerovým systémem. Veškeré sklady jsou novostavby ve zděném provedení. Jsou tedy absolutně bez vlhkosti a teplota je stálá v závislosti na ročním období od 10 do 20 °C.

Nonstop přístup a komfort
Přístup ke skladu a parkingu je zajištěn bez omezení 24/7 365 dní v roce. Prostory mají stropy vysoké až 3,5 metru a nabízí tak velký objem pro uskladnění věcí.

Krátkodobé stání vozidel před objektem
Všem uživatelům skladů je zajištěn velký počet parkovacích stání přímo před objektem zdarma.

Maximální flexibilita
Sklad si můžete pronajmout krátkodobě i dlouhodobě bez závazků. Výpovědní doba činí jen 2 měsíce a je nutné složit vratnou jistotu (kauci) ve výši pouze jednoho nájemného, která zahrnuje výrobu klíčů a jiných přístupových zařízení do celého objektu. Začít s pronájmem můžete již následující den po uzavření smlouvy.

Nadstandardní služby
Nadstandardní služby jsou k dispozici každému uživateli zdarma. Mezi tyto služby patří možnost uložení odpadu (směsný odpad i recyklace). U vybraných kójí je k dispozici mobilní signál a vysokorychlostní internet 5G/LTE a elektrická zásuvka 230 V.

Lokalita
• Pěší přístup 5 minut z tramvajové zastávky Multiaréna Praha

• Metro B – Českomoravská pěšky 5 minut

• Vlak Nádraží Libeň pešky 5 minut

• Automobilem 7 minut z tunelu Blanka, 8 minut z Václavského náměstí

Kontakt:
Natálie Lutzová
+420734730000
team@sklady-praha.eu

Makléř

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!