Pronájem ostatní, Praha - Vršovice, Altajská

Altajská, Praha 10 - Vršovice

1 500 Kč
/za měsíc
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry nemovitosti

AdresaAltajská, Praha 10 - Vršovice

Origo partneři v Praze 10

Stěhovací služby

Popis

AKTUÁLNĚ K DISPOZICI PARKOVACÍ STÁNÍ (motocykl)

PARKOVACÍ STÁNÍ za cenu 1 500 CZK/měsíčně na adrese Altajská 1568/2, 100 00 Praha 10 Vršovice.


Nadstandardní rozměr parkingu 2 x 5 m². K parkingu je možné pronajmout i sklad, který se nachází v areálu (není přímo u tohoto parkovacího stání) o rozměrech od 3,5 m² do 10 m² (nadstandardní výška stropu 3,5 m²) od 1470 CZK/ měšíčně

Pronájem skladů v areálu
Flexibilní pronájem osobních skladů o rozměrech od 3 m² do 10 m² bez dlouhodobých závazků v dostupné lokalitě Praha Vršovice v novém projektu, na adrese Altajská 1568/2, 100 00 Praha 10 Vršovice

Dále nabízíme flexibilní pronájem dalších skladů a parkování v centru Prahy.

Aktuální nabídku další informace naleznete zde:
www.sklady-praha.eu

Bezpečnost
Celý objekt je střežený bez možnosti přístupu veřejnosti a veškerý majetek je chráněn profesionálním kamerovým systémem. Veškeré sklady jsou novostavby ve zděném provedení. Jsou tedy absolutně bez vlhkosti a teplota je stálá v závislosti na ročním období od 10 do 20 °C.

Nonstop přístup a komfort
Přístup ke skladu a parkingu je zajištěn bez omezení 24/7 365 dní v roce. Prostory mají stropy vysoké až 3,25 metru a nabízí tak velký objem pro uskladnění věcí.

Maximální flexibilita
Sklad i parkování si můžete pronajmout krátkodobě i dlouhodobě bez závazků. Výpovědní doba činí jen 2 měsíce a je nutné složit vratnou jistotu (kauci) ve výši pouze jednoho nájmu. Začít s pronájmem můžete ihned po uzavření smlouvy, a to klidně i během víkendu!

Nadstandardní služby
Nadstandardní služby jsou k dispozici každému uživateli zdarma. Mezi tyto služby patří možnost uložení odpadu (směsný odpad i recyklace), případně užívání zahrady v projektu. U vybraných skladů je k dispozici mobilní signál, vysokorychlostní internet 5G/LTL.

Krátkodobé stání vozidel před objektem
Lze pohodlně zastavit před vchodem do projektu a následně využít prostorný výtah. Sklady jsou umístěny přímo u tohoto výtahu. Díky tomu své věci pohodlně bez větší námahy přemístíte.

Příznivá cena
Měsíční nájem skladu 490 CZK/m²/měsíc. Osobní sklad tak můžete získat již od 1 470 CZK měsíčně a parkovací stání od 1 500 CZK (motocykl), 2 500 CZK (automobil) Jedná se tedy o výrazně nižší ceny než za srovnatelné služby oproti konkurenci v dané lokalitě.

Lokalita
Tramvaj zastávka Koh-i-nor 1min
Autobus Koh-i-nor 2min
OC Eden 4min

KONTAKT:
Natálie Lutzová
+420734730000
team@sklady-praha.eu

Makléř

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!