Pronájem ostatní, Praha - Vršovice, Altajská (ID: 1404462)

Altajská, Praha 10 - Vršovice

1 470 Kč
/za měsíc
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry nemovitosti

AdresaAltajská, Praha 10 - Vršovice

Origo partneři v Praze 10

Stěhovací služby

Popis

Osobní sklad v lokalitě Praha Vršovice od 1 470 CZK měsíčně

AKTUÁLNĚ: VOLNÉ SKLADY IHNED K PRONÁJMU

Flexibilní pronájem osobních skladů o rozměrech od 3 m² do 10 m² bez dlouhodobých závazků v dostupné lokalitě Praha Vršovice v novém projektu, na adrese Altajská 1568/2, 100 00 Praha 10 Vršovice

Aktuální nabídku další informace naleznete zde:
www.sklady-praha.eu

Bezpečnost
Nejvyšší úroveň bezpečnosti je zajištěna kamerovým systémem. Objekty jsou oplocené, bez možnosti přístupu veřejnosti. Veškeré sklady jsou novostavby ve zděném, plechovém nebo neprůhledném klecovitém provedení. Jsou tedy absolutně bez vlhkosti a teplota je stálá v závislosti na ročním období od 10 do 20 °C.

Nonstop přístup a komfort
Přístup ke skladu a parkovacím stáním je zajištěn bez omezení 24/7 365 dní v roce. Prostory mají stropy vysoké až 3,25 metru a nabízí tak velký objem pro uskladnění věcí. Parkovací místa mají nadstandardní výšku a šířku a lze tak do nich zaparkovat i velká SUV nebo menší dodávkové vozy (2500 CZK). K dispozici jsou i parkovací stání pro motocykl (1500 CZK).

Maximální flexibilita
Sklad i parkování si můžete pronajmout krátkodobě i dlouhodobě bez závazků. Výpovědní doba činí jen 2 měsíce a je nutné složit vratnou jistotu (kauci) ve výši pouze jednoho nájmu. Začít s pronájmem můžete ihned po uzavření smlouvy, a to klidně i během víkendu!

Nadstandardní služby
Nadstandardní služby jsou k dispozici každému uživateli zdarma. Mezi tyto služby patří možnost uložení odpadu (směsný odpad i recyklace), případně užívání zahrady v projektu. U vybraných skladů je k dispozici mobilní signál, vysokorychlostní internet 5G/LTL.

Krátkodobé stání vozidel před objektem
Lze pohodlně zastavit před vchodem do projektu a následně využít prostorný výtah. Sklady jsou umístěny přímo u tohoto výtahu. Díky tomu své věci pohodlně bez větší námahy přemístíte.

Příznivá cena
Měsíční nájem skladu 490 CZK/m²/měsíc. Osobní sklad tak můžete získat již od 1 470 CZK měsíčně. Jedná se tedy o výrazně nižší ceny než za srovnatelné služby oproti konkurenci v dané lokalitě.

Lokalita
Tramvaj zastávka Koh-i-nor 1min
Autobus Koh-i-nor 2min
OC Eden 4min

KONTAKT:
Natálie Lutzová
+420734730000
team@sklady-praha.eu

Makléř

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!