Prodej pozemku, Srby, 1890 m2 (ID: 1404475)

Srby, okres Plzeň-jih

1 225 925 Kč

včetně provize RK
Hypotéka od 5 842 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry pozemku

AdresaSrby, okres Plzeň-jih
ID032024
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíOsobní
Plocha nemovitosti1890 m2

Origo partneři v Srbech

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Popis

Nabízíme k prodeji atraktivní pozemek určený k výstavbě rodinného domu v obci Srby, katastrální území Srby nad Úslavou. Pozemek je rozdělen na dvě části:
Pozemek p.č. 675/8: Výměra 755 m², vedený v plochách k bydlení. Maximální zastavěnost je 25% z plochy pozemku, povolena jsou dvě nadzemní patra včetně podkroví.
Pozemek p.č. 675/3: Výměra 972 m², vhodný pro zemědělské účely (zahrada), s možností umístění staveb a zařízení pro zemědělství podle paragrafu 18, odstavec 5 stavebního zákona. Oplocení je nutné řešit se stavebním úřadem.
Infrastruktura:
Elektřina je zavedena na hranici pozemku ve sloupku.
Vybudovaný zpevněný sjezd z veřejné komunikace s propustkem pro srážkovou vodu.
Příjezdová cesta na pozemku 675/3 je v šíři 3.5 m, což odpovídá požadavkům hasičského sboru (ověřeno).
Nový majitel nabývá 2/4 podílu na příjezdové cestě p.č. 675/6.
Platná závazná přihláška k budoucím přípojkám na vodu, plyn a kanalizaci.
Možnost vybudování vodního vrtu a ČOV (čističky odpadních vod). V současné době je projekt kanalizace před dokončením a s vybudováním kanalizace se počítá do 2 let.
Výhody lokality:
Pozemek se nachází v klidné obci Srby, v blízkosti města Nepomuk, kde je dostupná veškerá občanská vybavenost včetně škol, obchodů, zdravotních zařízení a kulturních center.
Další možnosti:
Pozemek p.č. 675/8 o výměře 755 m² lze zakoupit samostatně. Nabízíme také možnost zajištění výstavby rodinného domu typu dřevostavby nebo zděného domu dle výběru z katalogu typových domů, které odpovídají požadavkům územního plánu a nové legislativě nízkoenergetických domů.
Služby:
Zajištění územního rozhodnutí a stavebního povolení.
Možnost financování koupě pozemku a budoucí výstavby.
Kontakt:
Pro více informací a domluvení prohlídky kontaktujte makléře.

Makléř

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje pozemků v Srbech (okr. Plzeň-jih).