Prodej výrobních prostor, Horné Orešany, Slovensko, 64526 m2

Horné Orešany, Slovensko

Cena na vyžádání

včetně provize RK

Parametry nemovitosti

AdresaHorné Orešany, Slovensko
ID21328
StavbaSmíšená
Stav objektuDobrý
Plocha užitná64526 m2
VybavenoČástečně
Lokalita objektuOkraj obce
Plocha budovy7813 m2
Plocha nemovitosti55026 m2

Origo partneři

Popis

Unikátní areál o rozloze 64 526 m² se zastavěnou plochou 7 813 m² v Horných Orešanech. Plně vybaven všemi potřebnými technickými službami a infrastrukturou, včetně napojení na veškeré inženýrské sítě, což z něj činí ideální místo pro rozvoj podnikatelských aktivit v širokém spektru oborů.
Nemovitost zahrnuje byt o velikosti 200 m² a pozemky o rozloze 55.026 m² připravené k dalšímu využití, a to včetně územního rozhodnutí, které umožňuje průmyslovou a podnikatelskou činnost bez negativního dopadu na životní prostředí. Zastavěnost pozemku dle Územního plánu je až 80%. Díky této skutečnosti je areál pevný základ pro realizaci různých projektů, rozšíření již existujících firem nebo založení nových průmyslových podniků, které mohou těžit z dostupné rozsáhlé plochy.
Tato lokalita vyniká svou přírodou a zároveň je blízko k hlavním dopravním trasám a městské infrastruktuře, což zajišťuje snadný přístup a pohodlné životní podmínky.
Nemovitost je nabízena za velmi přívětivou cenu, což představuje výjimečnou investiční příležitost s vysokým potenciálem pro růst a rozvoj. Nechte se inspirovat sílou této lokality a proměňte tento jedinečný areál ve zdroj úspěchu pro vaše podnikatelské vize.
Pro více informací mně neváhejte kontaktovat.

Makléř

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje výrobních prostor.