Pronájem bytu 4+1, Praha - Malá Strana, Nerudova, 105 m2

Nerudova, Praha 1 - Malá Strana

45 000 Kč
/za měsíc
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry bytu

Náklady na bydlení8.000 Kč
AdresaNerudova, Praha 1 - Malá Strana
StavbaSmíšená
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná105 m2
VlastnictvíOsobní

Origo partneři v Praze 1

Stěhovací služby

Popis

Nabízíme Vám výjimečnou možnost bydlení v samém srdci historické Prahy, v domě s "geniem loci". Byt 4+1, o celkových rozměrech 105 m2 se nachází ve 4. patře historického domu přímo v Nerudově ulici pod Pražským hradem. Vhodný například pro zahraniční studenty.
Byt nabízí velký obývací pokoj s kuchyňským koutem. Kuchyňská linka je vybavena všemi spotřebiči, sklokeramická deska s elektrickou troubou, myčkou, lednicí s mrazákem. V tomto patře je ještě jedna ze tří ložnic a koupelna se sprchovým koutem. V patře jsou 2 ložnice a druhá koupelny. Parkování na modrých zónách, popř. možnost pronájmu GS v okolí. Výborná dopravní dostupnost - 2 min od domu tramvaj na Malostranském náměstí, jedna zastávka na metro. Dostatek restaurací a barů v přímém okolí, stejně tak nákupní možnosti. Byt je možné pronajmout i krátkodobě na 1 měsíc. Byt je kompletně zařízený, ale v případě zájmu je možné ho pronajmout bez zařízení.
Velkou výhodou je správa bytu. Nájemci je k dispozici kontaktní osoba, která operativně řeší veškeré záležitosti spojené s nájmem (pravidelnou údržbu, havarijní zásahy, vyúčtování služeb a pod. Nájemci je tak zajištěno bezproblémové užívání bytu bez starostí a s kompletním servisem.
Prohlídky možné ihned.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!