Prodej ubytování, Zruč nad Sázavou - Želivec

Zruč nad Sázavou, Želivec

8 500 000 Kč

včetně provize RK
Hypotéka od 40 508 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry nemovitosti

AdresaZruč nad Sázavou, Želivec
IDAteliér Želivec
StavbaCihlová
Stav objektuNovostavba
VybavenoČástečně
Lokalita objektuKlidná část obce
Třída energetické náročnostiB - Velmi úsporná

Origo partneři v Zruči nad Sázavou

Popis

Zažijte dokonalou harmonii moderního bydlení a atraktivní lokality v Želivci, Sulice.

Představujeme vám unikátní možnost vlastnit prostorný ateliér 4+kk o rozloze 100,8 m² v nádherné novostavbě, která si podmaní vaše srdce na první pohled.

Ateliér, jenž se pyšní svou polohou ve 3. patře polyfunkčního domu, byl původně otevřeným prostorem, ale díky chytrému rozdělení nenosnými příčkami se proměnil v pohodlné a funkční bydlení, které splní všechna vaše očekávání.

Centrem ateliéru je velkorysý obývací pokoj (40 m²) propojený s moderně vybavenou kuchyní, která je vybavena kvalitními spotřebiči pro vaše kulinářské zážitky.

Vysoký standard dokončení podtrhují elegantní vinylové podlahy v obytných místnostech a stylové keramické obklady v koupelně a na toaletě, které dodávají interiéru nádech luxusu.

O váš absolutní komfort se postará klimatizace v každé ložnici a efektivní podlahové vytápění napojené na centrální plynový kotel. Vrcholem všeho je energetická třída B, která vám zaručí příznivé provozní náklady.

K ateliéru patří i venkovní parkovací stání a při koupi na firmu máte možnost odečíst 21% DPH, což je příjemný bonus.


Nenechte si ujít tuto výjimečnou příležitost pro náročné, kteří ocení kvalitu a moderní styl bydlení v žádané lokalitě na dosah Prahy.

Zavolejte mi a domluvíme si nezávaznou prohlídku, během které se sami přesvědčíte o jedinečnosti tohoto ateliéru!

Makléř

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje ubytování v Zruči nad Sázavou.