Prodej ubytování, Kohoutov, 772 m2

Kohoutov

14 800 000 Kč

včetně provize RK
Hypotéka od 70 532 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry nemovitosti

AdresaKohoutov
ID121760
StavbaSmíšená
Stav objektuPřed rekonstrukcí
Plocha užitná772 m2
VlastnictvíOsobní
Plocha nemovitosti10932 m2

Origo partneři v Kohoutově

Popis

Prodej zavedeného ubytovacího areálu táborového typu v Podkrkonoší uprostřed lesů. Tábořiště Nesytá, obec Kohoutov s kapacitou cca. 130 míst. Krásné místo, kde v létě voní les a smůla stromů. Velikost pozemku celého areálu 10.932 m².
Tábořiště se nachází 200 m od staré komunikace. Parkovat se dá před areálem i v areálu. Nejbližší autobusová zastávka je v obci Kohoutov, vzdálené cca. 3 km. Součástí areálu je venkovní bazén, wifi a bezpečnostní kamery. V okolí areálu je několik zajímavých míst, kam lze vyrazit na kole, po turistických trasách nebo autem (Babiččino údolí, Les království, Kuks, ZOO Dvůr Králové, vodní nádrž Rozkoš a rozhledna Zvičina).
Hlavní elektrická přípojka 3x 400V jistič 80A. Vlastní studna a městský vodovod. Jímka 50m3 pro celý areál. Energetická náročnost budovy PENB třída: G
Hlavní budova: společenská místnost s podiem a jídelnou, kapacita 90 míst, zařízená a plně vybavená kuchyně pro celý areál, sklady potravin, umyvárny pro ženy a muže, společné sprchy.
Žlutá budova: celoročně obyvatelná 32 lůžek (8 pokojů po 4 lůžkách), vytápění el. přímotopy, klubovna, kuchyňka s myčkou, pračkou, dvě lednice, WC pro ženy a muže, 2x sprcha, zasklená terasa a venkovní terasa .
Nová chata: celkem 10 lůžek, 2x WC, sprcha, společenská místnost, vytápění el. přímotopy.
Zelená budova: kapacita 29 míst, stolní venkovní tenis, dva velké pokoje a sklad prádla.
Dům správce: Obývací pokoj s kuchyňským koutem, dva pokoje, koupelna s WC, pracovna a předsíň.
Chata s rozhlasem: předsíň, dva pokoje s 6 lůžky, elektrické topení.
Táborové chatičky: Pro táborové účely bylo vybudováno 12 chatiček po 6 lůžkách a 4 chatičky po 4 lůžkách.
Ohledně prohlídky areálu a bližších informací kontaktujte makléře.

Makléř

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje ubytování v Kohoutově.