Prodej činžovního domu, Chomutov, Meisnerova, 602 m2

Meisnerova, Chomutov

19 990 000 Kč

včetně provize RK
Hypotéka od 95 266 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry nemovitosti

AdresaMeisnerova, Chomutov
ID00001
StavbaSmíšená
Stav objektuDobrý
Plocha užitná602 m2
VybavenoČástečně
Lokalita objektuCentrum obce
Plocha budovy179 m2

Origo partneři v Chomutově

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Popis

Máme pro vás atraktivní nabídku - bytový dům s celkem 6 bytovými jednotkami, které prošly rekonstrukcí.

Tato nemovitost má několik klíčových výhod:

1. 6 bytových jednotek a jeden nebytový prostor, který je připraven na dokončení v podobě mezonetového bytu.
V 1. NP se nachází dva byty o dispozici 2+1 a rozloze 62m², resp. 64m². Ve 2. NP se nachází byt o dispozici 3+1 a rozloze 94m² a byt o dispozici 1+1 a rozloze 45m².
Ve 3. NP se nachází byt o dispozici 2+1 a rozloze 54m², byt o dispozici 2+1 a rozloze 58m² a nebytový prostor (garsoniéra) o rozloze 25m².
Garsoniéra je připravena na dokončení v podobě mezonetového bytu s využitím prostorného podkroví.

2. Samostatné měřiče: každá bytová jednotka má své podružné měřiče vody a elektřiny, což umožňuje efektivní sledování spotřeby a rozúčtování nákladů.

3. Dlouhodobí nájemníci: přítomnost dlouhodobých nájemníků představuje stabilní příjem a zároveň ukazuje na atraktivnost bydlení v této lokalitě.

4. Centrum, klidná lokalita: dům se nachází v centru, což zajišťuje snadný přístup k obchodům, restauracím a veřejné dopravě. Klidná lokalita však zároveň poskytuje klidné bydlení.

Dům je vytápěn pomocí centrálního kotle na dřevo, který zajišťuje i teplou vodu. V současné době se připravuje instalace plynového kotle.
V podzemním podlaží se nachází prostorné sklepy, které je možné přidělit k jednotlivým bytovým jednotkám.

Tato nabídka může být ideální pro investory hledající stabilní příjem z nájmu a zároveň si cenící klidnou lokalitu. Vzhledem k přítomnosti dlouhodobých nájemníků a rekonstrukci je dům připraven na okamžité investiční využití.

Pokud máte zájem o více informací nebo o prohlídku této nemovitosti, neváhejte nás kontaktovat. Jsme připraveni vám pomoci s vašimi potřebami ohledně této nabídky.

Makléř

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje činžovních domů v Chomutově.