Prodej bytu 3+kk, Praha - Stodůlky, Přecechtělova, 76 m2 (ID: 1405438)

Přecechtělova, Praha 5 - Stodůlky, okres Praha

8 399 000 Kč

včetně provize RK
Hypotéka od 40 027 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaPřecechtělova, Praha 5 - Stodůlky, okres Praha
ID15741012
StavbaPanelová
Stav objektuPo rekonstrukci
Plocha užitná76 m2
VybavenoNe
VlastnictvíOsobní
Ukazatel energetické náročnosti73 kWh/m2 za rok

Origo partneři v Praze 5

Stěhovací služby

Popis

Nadstandardní a opravdu kompletní rekonstrukce nabízí komfort novostavby a ideální dispozici 3+kk (76 m² + lodžie + sklep) pro rodinné bydlení.
Nároční ocení zejména:
- prostornou koupelnu se 2 umyvadly
- lodžii s výhledy z posledního patra
- přípravu na klimatizaci
- optický internet
- velkou předsíň s vestavěnou skříní
- další skladovací kapacitu ve vlastním sklepě
Součástí kupní ceny je i kuchyňská linka (včetně spotřebičů), která se bude instalovat v průběhu září.
Poslední patro nabízí velkou míru soukromí (pouze dva byty na patře), výtah je nový a rychlý. Panelový dům z 90. let je revitalizovaný a ještě letos proběhne modernizace vnitřních společných prostor na všech podlažích.
Parkování na ulici před domem je bez modrých zón a brzy s nabíjecími stanicemi pro elektroauta, autobusová zastávka dvě minuty chůze od vchodu, na metru Nové Butovice jste celkem za 10 minut a za dalších deset v centru Prahy.
Nákupy v Albertu a přilehlém obchodním centru vyřídíte i těsně před zavíračkou a doma s nimi budete pěšky raz dva.
Hned několik školek, škol a hřišť je přímo pod okny a mnohé možná překvapí, jak blízko je přírodní park Prokopské a Dalejské údolí s pasoucími se stády koz a ovcí. Tady si doslova každý den můžete užívat procházky nebo vyjížďky na kole do opravdové přírody, aniž byste museli jezdit za město.
Nad rámec bezpečného a profesionálního realitního převodu poskytneme i financování na míru, aby se váš sen o novém rodinném bydlení mohl stát skutečností bez obav a bez rizik.
Neváhejte a domluvte si prohlídku ještě dnes.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+kk v Praze 5.