Prodej obchodního prostoru, Ostrava, Patrice Lumumby, 598 m2

Patrice Lumumby, Ostrava

Cena na vyžádání
/za nemovitost
cena u makléře
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry nemovitosti

AdresaPatrice Lumumby, Ostrava
ID5226
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná598 m2
VybavenoAno
Typ objektuPřízemní
Lokalita objektuSídliště
Plocha budovy598 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Elektřina230V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední dálkové
DopravaMHD
VodaVodovod
Bezbarierový přístup
Převod do OV

Origo partneři v Ostravě

Popis

BO! reality Vám nabízí výjimečnou nemovitost nacházející se v centru bytové oblasti Zábřeh a v současné době slouží jako zavedená restaurace s širokými možnostmi dalšího využití. Součástí objektu je také bowling dráha, což zvyšuje jeho atraktivitu pro rekreační a zábavní účely.

Klíčové vlastnosti:
• Lokalita: Centrum bytové oblasti Zábřeh
• Současné využití: Restaurace s bowlingem
Budoucí využití podle územního plánu:
• Bytové domy: Možnost přestavby na moderní bytové jednotky, ideální pro rozvoj rezidenčního bydlení v žádané lokalitě.
• Vzdělávací instituce: Vhodné pro zřízení školky, základní školy nebo jiného vzdělávacího zařízení, čímž se zvýší atraktivita oblasti.
• Zdravotnická a sociální zařízení: Perfektní prostor pro zřízení zdravotní kliniky, ordinací nebo domova pro seniory, který by uspokojil rostoucí poptávku po těchto službách.
• Sportovní a rekreační zařízení: Kromě bowlingu nabízí prostor možnosti přeměny na fitness centrum, tělocvičnu nebo jiné sportovní zařízení, které by oslovilo místní komunitu.
• Kulturní a zábavní centrum: Suterénní prostory jsou vybaveny pro pořádání diskoték nebo kina, což otevírá dveře pro rozvoj kulturního a zábavního centra.
Tato nemovitost je ideální volbou pro podnikatele hledající prostor s multifunkčním využitím a vysokým potenciálem. Bowling, který je již součástí objektu, přidává další vrstvu komerční přitažlivosti, čímž se otevírá široké spektrum možností pro investice a rozvoj.

Pro více informací a prohlídku nás prosím kontaktujte.

Makléř

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje obchodních prostor v Ostravě.