Prodej rodinného domu, Brno, Podhrázní, 108 m2

Podhrázní, Brno

8 500 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 40 508 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaPodhrázní, Brno
ID130460
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná168 m2
Typ objektuPatrový
Druh objektuŘadový
Lokalita objektuOkraj obce
Plocha budovy169 m2
Podlahová plocha108 m2
Plocha nemovitosti376 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Elektřina230V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední plynové
KomunikaceAsfaltová
VodaVodovod

Origo partneři v Brně

Popis

Nabízíme k prodeji dvoupatrový rodinný dům v klidné a vyhledávané lokalitě Brno – Chrlice. Tento dům představuje ideální volbu pro ty, kteří chtějí přizpůsobit svůj domov vlastním představám a potřebám.

Nemovitost je připravena k částečné rekonstrukci, která zahrnuje především modernizaci koupelen a výměnu podlah ve dvou pokojích. Přestože dům vyžaduje určité úpravy, nabízí obrovský potenciál pro kreativní přestavby. Jeho dispozice a rozložení umožňují široké spektrum využití, a to včetně možnosti rozšíření obytného prostoru do půdních prostor, které mohou být přeměněny na další pokoje či pracovnu. Dům je navržen tak, aby vyhovoval jak menší rodině, tak i těm, kteří potřebují více místa.
V jedné koupelně je vana, ve druhé sprchový kout. Kuchyně je vybavena kuchyňskou linkou s plynovým sporákem a digestoří. Dům byl zkolaudován v roce 2000, přičemž v roce 2007 byla provedena přístavba. Vytápění zajišťuje plynový kotel s radiátory, který zároveň slouží jako zdroj teplé vody.
Dům bude k nastěhování vyklizený a dostupný na přelomu října/listopadu 2024. Nabízíme však již nyní možnost prohlídky, abyste mohli posoudit jeho potenciál pro vaše vysněné bydlení. Do konce září 2024 nabízíme prostřednictvím našeho partnera úrokové sazby od 4,89 % p.a. Více informací Vám sdělí náš specialista na prohlídce.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Brně.