Prodej bytu 2+kk, Sveti Vlas, Premier Fort, Bulharsko, 74 m2

Sveti Vlas, Premier Fort, Bulharsko

847 873 Kč

Cena v EUR 33 800 €

Parametry bytu

AdresaSveti Vlas, Premier Fort, Bulharsko
ID540
Plocha užitná74 m2
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíOsobní
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři

Popis

Na splátky!!!
Speciální nabídka tohoto úžasného bytu na splátky od 1 do 10 let s různými splátkovými kalendáři.

Cena 169 000 EUR

10% z ceny je splatných při podpisu předběžné smlouvy.
10% z ceny je splatných po 3 měsících.

80% ceny je možné uhradit ve splátkách každé 3 měsíce, přičemž splátkový kalendář trvá 1 až 10 let.

Až 3 roky odložená platba s 5% ročním úrokem
Až 5 let odložená platba s 6,5% ročním úrokem
Až 10 let odložená platba s 9,7% ročním úrokem

Máme více než 500 bytů na splátky.
Kontaktujte nás nebo nám pošlete zprávu ještě dnes pro více informací!

Tento komplex vládne ve všech aspektech podél bulharského Černého moře:

Skvělá poloha: Tento komplex je umístěn na prvním pobřeží ve městě Sveti Vlas, sousedící s letoviskem Sunny Beach a přístavem jachet Marina Dinevi, nabízející panoramatické výhledy na moře uprostřed malebných lesů, turistických stezek a hor.

Rozsáhlé zelené prostory: Rozlehlé pozemky poskytují dostatek prostoru pro rekreační aktivity a procházky, zajistí klidné prostředí pro rodiny, které se chtějí uvolnit, zatímco děti se zapojují do sportu a hry.

Rodinné vybavení: Od tobogánů a bazénů po sportovní vybavení a hřiště je zde něco pro každého. Bezplatné společenské hry jako je air hockey, stolní fotbal a stolní tenis přidávají další možnosti zábavy.

Gastronomické lahůdky: Nechte se unášet různými zážitky z gastronomie, od bufetu a a-la-carte po občerstvení u bazénu. Naše restaurace, The Chefs a The Taste, pravidelně figurují na předních místech v hodnocení letovisek Sunny Beach a Sveti Vlas.

Zábava a služby: Využijte našeho animačního programu, dětského klubu a nepřetržitého recepčního servisu, které zajistí bezproblémový a příjemný pobyt.

Bezchybné standardy: Dodržujeme nejvyšší hygienické standardy ve všech oblastech našeho provozu, zajistíme čisté a bezpečné prostředí pro naše hosty.

Luxusní apartmány: Naše ubytování jsou pečlivě vybavena, nabízejí pohodlí a útulnost spolu s dechberoucím výhledem na moře z privátních teras. Postaveny podle nejvyšších standardů v souladu s předpisy EU, naše apartmány zaručují nezapomenutelný a uspokojivý pobyt pro obyvatele.

Poplatky za údržbu a správu činí 21 eur za metr čtvereční zastavěné plochy, včetně 20% DPH!

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+kk.