Prodej rodinného domu, Milovice, Sportovní, 158 m2

Sportovní, Milovice

9 199 000 Kč

včetně provize RK
Hypotéka od 43 840 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaSportovní, Milovice
ID111
StavbaCihlová
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná158 m2
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíOsobní
Plocha budovy88 m2
Třída energetické náročnostiE - Nehospodárná

Origo partneři v Milovicích

Popis

Kupte si tento překrásný moderní dům v Milovicích o s dispozicí 4+kk. Nízkoenergetická cihlová novostavba poskytuje maximální komfort pro uživatele, díky tepelnému čerpadlu a podlahovému vytápění celého domu včetně garáže, zásadně snížíte náklady. Dům má také systém centrálního vysávání, včetně napojení v garáži na vysávání vašich plechových miláčků. Dalším nadstandartním vybavením je změkčovač vody.

Dům je zateplen a má okna s izolovanými trojskly, v přední časti domu využijete instalované venkovní žaluzie. K domů náleží i SPA zóna o velikosti 20m² s akrylátovou vířivkou a sprchovým koutem. Časem jistě oceníte i přípravou na saunu, kterou lze dodatečně zařídit. Uvedená cena domu je bez kuchyňské linky a vířivky, která není součástí ceny.

V přízemí společně s rodinou využijete otevřený prostor obývacího pokoje s kuchyňským koutem, a přípravou na krbová kamna, které vnesou klid a hřejivý pocit do vašeho nového domova. Přízemí má i malou komoru, s možností umístění pračky, nebo sušičky, WC, přímý vstup na zahradu a do garáže, která má velkorysých 24m².

Celý dům je velice vzdušný. Při výstavbě byl kladen velký důraz hlavně na eleganci a uživatelský komfort.

Horní patro poskytne další tři pokoje, moderní koupelnu s příjemnou vanou pro relaxaci a sprchovým koutem, a další WC.

Milovice jsou dynamicky rozvíjející se město, které je označováno za nejmladší, nejzelenější a s obrovským potenciálem. Nachází se kousek od Prahy a Mladé Boleslavi, v blízkosti dvou dálnic D10, D11 a vlakovým spojením na Masarykovo nádraží, každých 30 min. Milovice Vás nadchnou úžasnou přírodou na dosah ruky a kompletní občanskou vybaveností s pěší dostupností do pár minut. Ať už je to 3x MŠ, 2x ZŠ, nákupní střediska, poliklinika, dětská hřiště, zábavní park Mirakulum, nebo přírodní rezervace.

Milovice jsou městem, kde se Vám bude krásně žít. Teď už si jen vyberte vhodný termín prohlídky s naší realitní makléřkou, a sami se přesvědčíte, že tento dům je vaše volba na nový domov přesně podle představ.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Milovicích (okr. Nymburk).