Prodej domu, Anissaras, Kréta, Řecko, 280 m2

Anissaras, Kréta, Řecko

43 837 500 Kč

měsíční poplatky 250 EUR

Parametry domu

AdresaAnissaras, Kréta, Řecko
ID6
StavbaPanelová
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná280 m2
VybavenoAno
Druh objektuSamostatný
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíOsobní
Plocha nemovitosti1000 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři

Popis

Nabízíme k prodeji luxusní vilu v krásné a slunečné lokalitě na řeckém ostrově Kréta.
Jedná se o novostavbu z roku 2021, která se nachází ve velmi žádané destinaci Anissaras, exkluzivní části a centru zábavy ostrova Kréta.
Nemovitost se nachází pouhých 250 metrů od moře, tři minuty jízdy od golfového klubu, dvě minuty od největšího sportovního hotelu v Evropě a 20 km od letiště Heraklion, což je bezpochyby velmi praktická poloha.
Třípodlažní vila o 280 m² obytné plochy, na jejíž výstavbu byly použity nejmodernější stavební materiály, stojí na pozemku o velikosti 1000 m².
Dispozice:
1. NP – třípokojová bytová jednotka s koupelnou, toaletou a garáží pro jedno auto
2. NP – bytová jednotka o velikosti 2+kk s koupelnou, toaletou a vstupem na terasu
3. NP – bytová jednotka 3+kk se dvěma koupelnami, dvě ložnice mají samostatné vstupy na terasu
Na pozemku je umístěn bazén o velikosti 8,5 x 4 m. Okolí domu je obklopeno velkou odpočinkovou terasou s vyhlídkou na moře.
Technický popis:
Vila je zabezpečena kamerovým a alarmovým systémem. Vytápění elektrické, klimatizace v každé místnosti je samozřejmostí. Velkou výhodou jsou instalované solární panely přinášející úsporu nákladů za energie. Materiály, které byly na výstavbu použity, jsou smíšené, skládají se z betonu, okna hliníková, interiérové schody jsou mramorové, keramická dlažba nejlepší italské kvality, designová světla, doplňky a spotřebiče pocházejí od renomovaných značek.
Měsíční náklady na bydlení pro čtyřčlennou rodinu vycházejí na 250 EUR, daň z nemovitosti se platí jednorázově ve výši 1 200 EUR ročně. Nemovitost se prodává s kompletním vybavením. Parkování jak na vlastním pozemku, tak před domem. V okolí je veškerá občanská vybavenost pro sport, odpočinek, byznys, jak pro mladé rodiny s dětmi, tak pro studenty. Vila je vhodná jako bydlení pro rodinu s dětmi, nebo jako investice. Roční čistý zisk z pronájmu dosahuje 8 %.

Prohlídku a schůzku s majitelem lze prostřednictvím makléře předem domluvit.
Pokud vás tato nabídka zaujala, neváhejte mě kontaktovat.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!