Prodej domu, Přídolí, 629 m2 (ID: 1406037)

Přídolí

36 000 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 171 565 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaPřídolí
ID2771
StavbaKamenná
Stav objektuPo rekonstrukci
Plocha užitná629 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuSamota
Plocha nemovitosti6345 m2
Třída energetické náročnostiC - Úsporná
Garáž

Origo partneři v Přídolí

Popis

Nabízíme Vám prodej statku Suchý Dvůr na samotě z konce 19.st. o dispozici 10 pokojů, 3WC, 2 koupelny, garáž o výměře 74m2 + 5 stání.Celková pl.pozemků 6345m2, rybník o pl.1200m2, 10 km od Č.Krumlova. Absolutní klid, soukromí a relax na břehu vlastního rybníka Vám poskytne tento objekt vhodný k trvalému bydlení, k rekreaci, ale také jinému společenskému využití. Statek se v podhůří Šumavy, nedaleko obce Přídolí je jedinečný zejména svojí polohou s krásnými výhledy do malebné krajiny.


Statek je dvoupodlažní, má uzavřený travnatý dvůr, který je lemovaný z východní části vzrostlými stromy a ze severní části rybníkem. Obytná část o výměře 515m2 je částečně podsklepená.



V obytné části se nachází 10 obytných místností, dvě koupelny a tři toalety. Všechny obytné místnosti jsou orientovány buď na jih, nebo na západ. Ve všech obytných místnostech je provedena keramická dlažba (převážně v přízemí) nebo plovoucí dřevěná podlaha – v celém patře. Vedle obytné části statku se nachází dalších 6 místností, ve kterých je situována kotelna, sklady, příprava na saunu a v patře případné další obytné místnosti. Celý objekt je střežen kamerovým systémem se záznamem, všechny obytné pokoje jsou vybaveny připojením k satelitní TV, v celém objektu je přístupné wi-fi připojení. Vytápění celého objektu je tepelnými čerpadly vzduch voda, otopný systém je teplovodní s radiátory v každé obytné místnosti. Zdrojem vody jsou dvě nezávislé vrtané studny. Odkanalizování objektu je do tříkomorového biologického septiku s filtrem.

Největší výhodou statku je jeho situování v nádherné přírodě a přitom na dosah krásnému Českému Krumlovu, který je vzdálen 10 km. Milovníci koní ocení nedaleký chov, který se nachází v obci Záluží, vzdálené 1 km od statku. Další nespornou výhodou bude po dobudování dálnice D3 nájezd na dálnici v lokalitě Kaplice – nádraží, který je od statku vzdálen 15 km. Linz je vzdálen ze statku 80 km, Praha se nachází ve vzdálenosti 180 km.

Využijte tuto jedinečnou nabídku v této atraktivní a žádané lokalitě Jižních Čech.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje domů v Přídolí.