Prodej rodinného domu, Kladeruby nad Oslavou, 143 m2 (ID: 1406056)

Kladeruby nad Oslavou

Cena na vyžádání

Vyvolávací cena.
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaKladeruby nad Oslavou
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná143 m2
Typ objektuPřízemní
Plocha nemovitosti1583 m2

Origo partneři v Kladerubech nad Oslavou

Popis

Předmětem prodeje z insolvenčního řízení je rodinný dům nezapsaný v KN vč. pozemku p.č. 711/1.

Jedná se o bungalov, který má jedno nadzemní podlaží a není podsklepený. Dům je napojen na elektrickou síť a vodovod. Splaškové vody jsou odvedeny do provizorní jímky.

V domě se nachází jeden byt.

Stavba rodinného domu byla povolena Rozhodnutím o umístění stavby ze dne 4. 5. 2009, které nabylo právní moc dne 30. 5. 2009. Povolení vydal Městský úřad Náměšť na Oslavou pod č.j. MNnO 1382/Výst/Ko. Rodinný dům dosud nebyl zkolaudován a není zapsán v katastru nemovitostí. Rodinný dům je v současné době nedokončený. Stavba byla započata v roce 2008. Dům je v dobrém technickém stavu.



Pozemek a příslušenství rodinného domu

Pozemek p.č. 711/1 o výměře 1583 m2 je evidován v KN druhem orná půda je zapsán na LV č. 214 a je rovněž předmětem prodeje. Pozemek je v platném územním plánu zařazen v ploše „SV – Plochy smíšené obytné venkovské“. Na části pozemku je postaven rodinný dům a zbylá část pozemku je využívána jako zahrada. Dále se na pozemku nachází trvalé porosty a venkovní úpravy, které tvoří příslušenství rodinného domu. Jedná se o venkovní úpravy: venkovní bazén, dlažba okolo bazénu, zpevněné plochy, oplocení z betonových plotových prvků. Venkovní úpravy jsou zanedbané. K domu náleží inženýrské sítě, které jsou i součástí prodeje přípojka elektřiny, vodovodu, kanalizace do provizorního septiku. K domu také náleží provizorní septik.


Obec Kladeruby nad Oslavou se nachází mezi Náměští nad Oslavou a Moravským Krumlovem, a to přibližně 6,5 km jižně od Náměště nad Oslavou. V obci je evidováno 191 obyvatel a má celkovou rozlohu 12,76 km2. V místě se nachází zastávka autobusu, obecní úřad, obchod s potravinami, restaurace a sportoviště. V obci je možnost napojení na elektřinu a kanalizaci. Rodinný dům se nachází asi 150 m východně od obecního úřadu. Zastávka autobusu je vzdálena asi 250 m. Okolní zástavbu tvoří rodinné domy.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Kladerubech nad Oslavou.