Prodej rodinného domu, Přeštice, Řičákova, 183 m2

Řičákova, Přeštice

11 404 000 Kč

cena za nemovitost s pozemkem včetně DPH
Hypotéka od 54 348 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaŘičákova, Přeštice
IDB1_C8
StavbaCihlová
Stav objektuVe výstavbě
Plocha užitná183 m2
VybavenoNe
Druh objektuRohový
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíOsobní
Plocha budovy113 m2
Plocha nemovitosti458 m2
Třída energetické náročnostiA - Mimořádně úsporná

Origo partneři v Přešticích

Podlahy

Stěhovací služby

Popis

Řadový rodinný dům s vlastní garáží je navržen jako nízkoenergetický. Dům má předzahrádku, ze které se vstupuje do domu z ulice a privátní oplocenou zahradu s terasou. Tento typ řadového domu je krajní, má tedy pouze 1 přímého souseda. Před domem jsou jako součást předzahrádky navržena dvě parkovací stání. V přízemí domu nalezneme prostorné a prosvětlené zádveří s možností vestavěných skříní, ze kterého se vstupuje do šatny případně do menší pracovny. Samotný obytný prostor je v přízemí propojen se zahradou skrze dlážděnou terasu orientovanou na jihozápad. V přízemí domu nalezneme ještě koupelnu se zázemím pro prádelnu. V patře domu jsou navrženy tři pokoje, prostorná ložnice s vlastní koupelnou a další koupelna přístupná z chodby. Vnitřní chodba horního podlaží nabízí prostor pro šatní skříně a je prosvětlena střešním oknem, které zároveň slouží jako výlez na střechu.

Rodinné domy jsou hospodárné k životnímu prostředí. Každý rodinný dům má vlastní retenční nádrž na dešťovou vodu, se kterou se splachují toalety uvnitř domu. Dešťová voda může být dále využita například i pro závlahu zahrady. Domy jsou vybavené moderními technologiemi, které zajišťují pasivní standard bydlení. Jako zdroj vytápění a ohřev TUV jsou použita tepelná čerpadla vzduch - voda, která výrazně snižují náklady na budoucí provoz domu. V celém objektu je použito podlahové vytápění, které zajišťuje komfort bydlení a úsporu místa uvnitř dispozice domu. Nedílnou součástí vybavení každého objektu je i rekuperační jednotka. Ta zajišťuje kvalitu vnitřního prostředí z hlediska výměny a kvality čerstvého vzduchu. Rekuperační jednotku i tepelné čerpadlo je možné ovládat pomocí mobilní aplikace. Veškeré okenní výplně jsou opatřeny předokenní stínící technikou. Ta kromě soukromí poskytuje i tepelnou pohodu v letních měsících.

Řadové domy splňují nejpřísnější limity dotačního titulu Nová zelená úsporám Státního fondu životního prostředí. Je tedy možné si zažádat o dotaci a po převedení nemovitosti na svůj LV získat zpět finanční příspěvek ve výši cca 500.000,- Kč. Další nespornou výhodou řadových domů je jejich poloha v dosahu nově budovaného přivaděče ve směru Plzeň - Klatovy, což výrazně urychluje dosažitelnost města Plzně a například i exitu 80 dálnice D5.

Dům je ve standardu vybaven keramickými obklady a dlažbami spol. RAKO (koupelny, zádveří), sanitárním vybavením spol. JYKA (WC, umyvadla), bateriemi Novaservis, vinylovými podlahami Gerfloor či dveřmi Eurowood s laminátovou úpravou. Veškeré okenní výplně jsou opatřeny izolačními trojskly a rámy Schüco. Sekční vrata jsou dodávány od společnosti Hörmann. Na venkovní terase je provedena velkoformátová keramická dlažba na terčích. Na zahradě jsou provedeny terénní úpravy a je položen travní koberec. Součástí předzahrádky domu je výsadba stromu a realizace sadových úprav. Podrobnější specifikace standardního vybavení je popsána v knize standardů. Do určité fáze výstavby je koncovým klientem možné provést výběr nadstandardního vybavení.

Více informací o projektu je možné nalézt na webových stránkách www.nachmelnicich.cz.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Přešticích.