Prodej rodinného domu, Lázně Bělohrad, Vojtíškova, 186 m2

Vojtíškova, Lázně Bělohrad

5 950 000 Kč

včetně provize RK
Hypotéka od 28 356 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaVojtíškova, Lázně Bělohrad
ID289
StavbaCihlová
Stav objektuPřed rekonstrukcí
Plocha užitná186 m2
VybavenoČástečně
Druh objektuSamostatný
Lokalita objektuCentrum obce
Plocha budovy234 m2
Plocha nemovitosti349 m2

Origo partneři v Lázních Bělohradu

Popis

Nabízíme Vám ke koupi historický dům z roku 1907 ve městě Lázně Bělohrad, na rohu ulic Vojtíškovy a Komenského. Dům představuje velkou příležitost pro všechny, kteří hledají nemovitost s jedinečnou atmosférou, potřebují velký prostor pro bydlení či podnikání a mají chuť se pustit do rekonstrukce.

Nabízená nemovitost se nachází v zastavěné části města, dům byl dokončen v roce 1907 a je postavený z cihel, částečně podsklepený, dvoupodlažní, zastřešen je sedlovou střechou, krytina je z pálených tašek na latích, venkovní omítka je vápenná s úpravou, vnitřní omítky jsou vápenné – štukové, schody vedoucí do prvního patra jsou kamenné z pískovcových stupňů, dveřní zárubně jsou obíjené, podlahy v užívaných místnostech jsou prkenné, dlažby jsou z části z cementových hlazených dlaždic a z části z dlaždiček keramických o velikostí 10/10cm.
Vytápěna je v tuto chvíli pouze horní část nemovitosti (plynové etážové topení), ohřev vody probíhá pomocí karmy, dům má vlastní studnu a zároveň je připojen na městský vodovod, do domu je zaveden plyn a celý objekt je napojen na městskou kanalizaci, okna jsou dvojitá.

Dům je v tuto chvíli tvořen dvěma bytovými jednotkami, a to ve spodní části s dispozici 4+1 a v horní části s dispozicí 4+2. Spodní část nabízí k užívání plochu téměř 86 m², v tuto chvíli se jedná o místnosti, které jsou připraveny na celkovou rekonstrukci, horní patro je průběžně využíváno k bydlení a je se svými 101 m² opravdu prostorově velkorysé, jsou zde k dispozici čtyři prostorné pokoje, kuchyně, koupelna, toaletu najdeme v mezipatře. Velký potenciál na případné využití (např. při podnikání) nabízí také půdní prostory, kde je možné počítat až se 125 m² využitelné plochy, zároveň dům disponuje suterénem (50 m²), kůlnou (40 m²) a garáží, která představuje dalších 22 m². V případě rekonstrukce se dá tedy uvažovat o využitelné ploše přes 300 m², což nabízí opravdu široké spektrum možností.

Lokalita Lázní Bělohrad nabízí prostředí pro klidný život s veškerou občanskou vybaveností, k dispozici je pošta, obchody, mateřská škola, základní škola, SOU, ale i spousta možností pro trávení volného času - zámek, Fričovo muzeum, Bažantnice.
K dopravní obslužnosti lze využít vlakovou zastávku ČD ( spojení směr – Chlumec nad Cidlinou, Nový Bydžov, Ostroměř, Nová Paka, Kolín, Trutnov ), popř. autobusové spojení ( směr Jičín ), cesta do Prahy Vám zabere cca hodinu cesty.

Pokud hledáte příležitost pro bydlení či podnikání nebo se chystáte obě tyto věci propojit a líbilo by se Vám klidné prostředí lázeňského města, je tato nemovitost určená pro Vás, neváhejte si zavolat o více informací nebo si popř. si rovnou domluvit prohlídku. S případným financováním této nemovitosti Vám velmi rádi pomůžeme.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Lázních Bělohradu.