Prodej rodinného domu, Krupka - Horní Krupka, 243 m2

Horní Krupka

5 990 000 Kč

včetně provize RK
Hypotéka od 28 547 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaHorní Krupka
ID00001
StavbaCihlová
Stav objektuPo rekonstrukci
Plocha užitná243 m2
VybavenoČástečně
Druh objektuSamostatný
Plocha budovy152 m2
Plocha nemovitosti257 m2

Origo partneři v Krupce

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Popis

Exklusivně nabízím samostatně stojící rodinný dům na parcele 257 m², v části obce Horní Krupka. Nemovitost je výjimečná svou polohou. Jedná se naprostou samotu umístěnou v lese a v kopci v 582 m. n. m. Nejbližší stavby jsou vzdáleny 300 m. Nemovitost je koncipována za účelem stálého bydlení nebo rekreace.

Přístup k nemovitosti : k objektu vede kvalitní asfaltová silnice 3. třídy. Od silnice je objekt vzdálen cca 100 metrů, a to po nezpevněné lesní komunikaci (typ dle KN: ostatní komunikace). Za mokra nebo za sněhu je příjezd pro běžná vozidla komplikovaný nebo nemožný. Pro usnadnění je proto doporučeno využívat vozidla s pohonem 4x4.

Technický stav: jedná se prakticky o rekonstrukci na místě bývalé staré stavby rekreační chalupy, jejíž část byla při renovaci stržena. Objekt byl následně dostavěn z cihel Porfix Premium a ve spodních partiích jsou svislé konstrukce z pálených cihel a kamene. Práce proběhly od 2021 do 2023. Objekt je v dnešním stavu obyvatelný, připojen k elektřině, vodě, kanalizaci a kamerovému systému na PCO a přes aplikaci do MT. Dům je vytápěn kotlem na pevná paliva (automatizovaný proces měření a regulace do app i vzdálenou správou) a kotlem elektrickým (lze volit způsob otopu). Teplou vodu zajišťuje kombinovaný bojler 140 l. Střecha je sedlová se skládanou odolnou švýcarskou krytinou Cembrit. Okna jsou Euro (dvojsklo).

Interiér: 3 patrový dům rozdělím takto :
Suterén – kotelna, letní kuchyně s vinárnou a toaletou, hala, sklep, schodiště, celkem 82 m².
Přízemí – hl. obytný prostor s kuchyní, chodba, schodiště, koupelna, šatna, celkem 82 m².
Patro – 3 pokoje, koupelna, chodba, schodiště, celkem 80 m².
Všechny obytné místnosti jsou situovány k jihu. Všechna schodiště a chodby k severu.

Dodatečné investice: v tomto stavu je třeba kuchyni doplnit kuchyňskou linkou a v patře je prostor pro zřízení druhé koupelny. Nemovitost není vybavena nábytkem.

Venkovní úpravy: prostor kolem domu je očištěn od zbytků hrubé stavby. Na vlastním pozemku si může nový vlastník zřídit jižní terasu, přístupnou z letní kuchyně v suterénu. Zahradní estetické úpravy a výsadba nebyly provedeny.
Další info viz makléř uvedený v kontaktu.

U rekreační stavby není vyžadován PENB.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Krupce.