Prodej domu, Újezd pod Troskami, 64 m2

Újezd pod Troskami

3 690 000 Kč

včetně provize RK
Hypotéka od 17 585 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaÚjezd pod Troskami
ID1
StavbaSmíšená
Stav objektuDobrý
Plocha užitná64 m2
VybavenoAno
Druh objektuSamostatný
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíOsobní
Plocha budovy198 m2
Plocha nemovitosti953 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v Újezdu pod Troskami

Popis

Český ráj - Újezd pod Troskami

Nabízíme k prodeji původní roubenou chalupu 64 m² na pozemku o celkové výměře 953 m² v malebné krajině Českého ráje v klidné části obce Újezd pod Troskami .
Roubenka byla v roce 1983 postupně rekonstruována, v novém přístavku byla zřízena kuchyňka, toaleta a koupelna.
Vstupní chodbou se dostáváme do hlavní obytné místnosti, kde jsou dominantou krásná funkční kachlová kamna. Na tuto místnost navazuje malá kuchyňka. Z chodby je dále přístup do pokoje, který je přepažen a využíván jako dvě ložnice.
Chalupa je částečně podsklepena. Sklep je dostatečně chladný a proto vhodný pro uskladnění ovoce, zeleniny nebo i vína. Půdní prostor sloužil jako seník.
Objekt je napojen na veřejný vodovod, přívod elektřiny 230/400 V. Kanalizace v obci se právě buduje, prozatím jsou odpady řešeny jímkou.
Vytápěno je kachlovými kamny a kamny v ložnici. Energetický průkaz není aktuálně k dispozici, proto uvádíme nejnižší třídu G.
Na obytnou část navazuje kůlna (využívána jako dílna a garáž), komora a bývalý chlév. Dále je na pozemku velká stodola o výměře 51,6 m².
V zahradě je několik ovocných stromů, líska, keře rybízu a malin. Chalupa byla majiteli užívána k rekreaci od jara do podzimu.
Újezd pod Troskami se nachází 9 km od Sobotky a 12 km od Jičína.
Dominantou obce je kostel sv. Jana Křtitele z roku 1874. Zřícenina hradu Trosky je vzdálena pouhé 4 km pěší chůze.
Pokud hledáte klidné místo k odpočinku, rekreaci či zahrádkaření, pak mě neváhejte kontaktovat
telefonicky nebo emailem.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje domů v Újezdu pod Troskami.