Prodej rodinného domu, Drahobudice, 100 m2 (ID: 1406377)

Drahobudice, okres Kolín

8 900 000 Kč

včetně provize RK
Hypotéka od 42 415 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaDrahobudice, okres Kolín
ID10
StavbaSmíšená
Stav objektuPo rekonstrukci
Plocha užitná100 m2
VybavenoAno
Druh objektuSamostatný
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíOsobní
Plocha budovy179 m2
Plocha nemovitosti3548 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v Drahobudicích

Popis

Exkluzivně zprostředkuji prodej zrekonstruované zemědělské usedlosti v lokalitě nabízející klid a soukromí.
Jedná se o soubor nemovitostí nabízející různé využití – od ekologického chovu zvířat a pěstování plodin, až po podnikatelské aktivity. Praha 50 km. Současní majitelé jsou téměř soběstační.
Prodej zahrnuje několik budov (rodinný dům, sýpku, garáž, stodolu, 2 přístřešky a terasu) na hlavním uzavřeném pozemku 1108 m² s koupacím jezírkem a dvě navazující zahrady 1803 m² s ovocným sadem, chovným rybníčkem a loukou 637m².
Rodinný dům 3+kk se současnou obytnou plochou 100m² (koupelna je vybavena vanou i sprchovým koutem a samostatnou toaletou), je možno snadno rozšířit o půdní prostory.
Součástí tohoto domu jsou i 2 technické místnosti (s tepelným čerpadlem, záložním elektrokotlem a vodárnou s bojlerem) a další obytnou místností s další toaletou a dřezem, kterou je možno využít např. pro hosty, jako pracovnu apod.
Dále se zde nachází přístřešek až pro 3 auta, bývalá podsklepená sýpka se zast. plochou 60 m² ve dvou patrech s pecí na chleba, sklepem a chlívky, stodola 125 m² a garáž 27 m². Součástí pozemku je i zastřešené posezení s udírnou. Dům má efektivní systém vytápění tepelným čerpadlem. Ekologickým prvkem je biologická čistička odpadních vod, jezírko pro chov ryb a zalévání zahrady. Voda je z vlastní studny popř. je možno využít vodovodní řad. Nízké měsíční náklady. Kompletní důkladná rekonstrukce zahrnovala nové střechy na všech objektem, rozvody elektřiny, topení i vody, podlahy, koupelny, okna atd. Tato nemovitost je ideální pro ty, kteří hledají klidné a prostorné místo s širokými možnostmi využití k okamžitého bydlení bez dalších nákladů na rekonstrukci.
Praha necelých 50 km. Zastávka bus 2 min. od domu, zastávka vlaku v obci. Základní občanská vybavenost (MŠ, praktická lékařka, zubní ordinace, veterinární ordinace, restaurace s poštou, COOP, řezník, hobby market Zempo, sportovní areál s tenisovými kurty a fotbalovým hřištěm) je v Bečvárech (cca 2 km - krásná procházka). Další občanská vybavenost je v 6 km vzdálených Zásmukách ZŠ, Penny, lékaři aj. a další pak v Kolíně a Kutné Hoře (cca 13 km) nebo v Kostelci nad Černými lesy (20 km).

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Drahobudicích.