Prodej rodinného domu, Πεσάδα, Řecko, 178 m2

Πεσάδα, Řecko

12 043 200 Kč

Cena neobsahuje provizi a notářský poplatek

Parametry domu

AdresaΠεσάδα, Řecko
ID2703
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná178 m2
VybavenoAno
Druh objektuSamostatný
Lokalita objektuOkraj obce
Plocha budovy70 m2
Plocha nemovitosti550 m2
Třída energetické náročnostiB - Velmi úsporná

Origo partneři

Popis

„Řecko na klíč“ – je to individuální vyhledávání vhodné investice dle vašich požadavků. Máme pro Vás rozsáhlé portfolio ověřených nemovitostí v Řecku a to jak investičních, tak i rezidenčních. Zadejte nám vaši poptávku a my Vám ukážeme mnoho dalších příležitostí v této krásné zemi. V první řadě budeme pozorně naslouchat vašim požadavkům, abychom mohli nabídnout dostačující balíček nemovitostí, který je šitý Vám na míru. Naši důvěryhodní profesionálové a rozsáhlá nabídka nemovitostí jsou Vám vždy k dispozici.
Pospěšte si. Řecko má prozatím nejvíce cenově dostupné bydlení v Evropě – nebude to trvat dlouho. Nárůst cen z každým rokem nabírá rychlost.

Na prodej mezonetová Sea View Villa, která se nachází na jižním pobřeží ostrova Kefalonia, a je přímo u pláže. Prostředí a design interiéru vily ruku v ruce vytvářejí přímo Vám na míru uklidňující a relaxační prostředí.
Je to vzácná příležitost - Beach Front vila v jedné z nejkrásnější části ostrova Kefalonia, Leivathos. Luxusní soukromá mezonetová vila o rozloze 178 m² s bazénem, vířivkou a je plně zařízená. Pozemek 550 m². Na několik úrovní jsou celkem 5 ložnic a 3 koupelny.
Tento dům je navržen s velkým respektem ke krajině a kombinací, kde vysoce kvalitní materiál, spojuje eleganci a jednoduchost, tradiční architekturu a moderní styl.
Dům je prostě ohromující svou polohou - 50 metrů vzdálenou pláží se propojuje soukromá stezka přímo z domu.
Přízemí se skládá z obývacího pokoje, kuchyně a koupelny, terasa a přístup k bazénu.
V 1. Patře jsou 3 ložnice, jedna s manželskou postelí, velikosti King a verandou s nádherným výhledem na moře. Další ložnice se nachází v podkroví. Každá ložnice má vlastní úložný prostor/šatnu.
Přímo u bazénu je k dispozici dvoulůžkové studio pro další 2 hosty se samostatným vstupem, čímž se celková kapacita lůžek zvyšuje na 8 osob.
Bazén je hydromasážní, 15 m².
Poblíž soukromé stezky, která vede na pláž, byla postavena malebná kaple.
Vedlejší malá historická vesnice Svoronata, se nachází na jižní straně Kefalonie, vzdálená 9 km od Argostoli, hlavního města ostrova. Svoronata je také nejbližší vesnicí k letišti na ostrově, ale také blízko krásných pláží, včetně Ai-Helis, Avithos, Ammes, Platis Gialos a Makris Gialos, které charakterizuji měkký písek a křišťálově čisté vody. Vesnice je velmi malebná s tradiční architekturou, která se nachází v zeleném objetí. Nabízí rozvinutou turistickou infrastrukturu a je jednou z největších vesnic na jihu Kefalonie.
Cena je 480.000 € Cena neobsahuje provizi a notářský poplatek.
V Řecku vás budu doprovázet jako osobní makléř, ale budu také vaším průvodcem a investičním poradcem. Můžete se spolehnout na veškerou podporu a pomoc od A do Ω. Transport z letiště, tlumočnický servis, překlady dokumentů, korespondence, jednání s úřady včetně finančních, kompletní právnický servis a poradna jsou samozřejmostí.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů.