Prodej chaty, Pohled, 32 m2

Pohled

1 490 000 Kč

včetně provize RK
Hypotéka od 7 101 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaPohled
ID18
StavbaSmíšená
Stav objektuDobrý
Plocha užitná32 m2
VybavenoČástečně
Druh objektuSamostatný
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíOsobní
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v Pohledu

Popis

Hledáte chatu, kterou si můžete upravit podle svých představ? Chcete místo pro relaxaci, chytáte ryby nebo jen rádi houbaříte? V tom případě jste na správném místě.

Chata s číslem evidenčním je v původním udržovaném stavu a těší se na nového majitele. Chata stojí na pozemcích o celkové velikosti 2538 m². Je možné ji hned obývat nebo rekonstruovat podle představ svého nového majitele. Nachází se u řeky Sázavy a v okolí jsou jen další dvě chaty (cca 200 m od chaty). Pokud tedy hledáte soukromí a klid je tato chata přesně to co hledáte.

V přízemí se nachází obývací pokoj s kamny a kuchyňským koutem.
V podkroví se nachází ložnice, chodba a zastřešený balkon. Vytápění chaty je na tuhá paliva, toaleta je u chaty a je řešená jako suché WC. Voda a elektřina nejsou momentálně v chatě k dispozici.

Chata stojí na klidném místě mimo hlavní komunikace a pozemek je částečně zalesněný. Na pozemku je dostatek prostoru pro parkování a příjezd k chatě je po nezpevněné cestě. Řeka Sázava protéká jen kousek od chaty a v okolí je dostatek lesů pro houbaření. Koupání je možné hned u chaty a je zde písčité dno. Součástí pozemků je vzrostlý les, takže o dřevo na topení nebudete mít nouzi.

Chata je v osobním vlastnictví, výhodné financování této nemovitosti vám pomůže makléř zajistit.

Cena nemovitosti je 1.490.000 Kč a je uvedena včetně provize a právního servisu, žádné další náklady na vás nečekají. Majitel si vyhrazuje právo výběru kupujícího podle vlastních kritérií.

Přijďte si chatu prohlédnout, realitní makléř Erik Drobný Vás v této nemovitosti rád provede. Pro více informací mě neváhejte kontaktovat přes webový formulář.
https://erikdrobny.cz/

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje chat v Pohledu.