Pronájem obchodního prostoru, Pardubice - Zelené Předměstí, 17. listopadu

17. listopadu, Pardubice, Zelené Předměstí

25 000 Kč
/za měsíc
měsíční poplatky Náklady ve výši cca 5000,- Kč/měsíc
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry nemovitosti

Adresa17. listopadu, Pardubice, Zelené Předměstí
ID052024
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
VybavenoČástečně
Lokalita objektuCentrum obce
VlastnictvíOsobní
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v Pardubicích

Popis

Hledáte prostor pro své podnikání?
Zvu Vás na prohlídku skvěle umístěných obchodních prostor v samém centru Pardubic.

Pronajímané obchodní prostory o podlahové ploše 79 m² a 64 m² se nacházejí v žádané lokalitě v centru Pardubic v pasáži sv. Jana.

Jedná se o 2 samostatné prostory s výlohami v přízemí pasáže. Zázemí tvoří sklad, kuchyňka, toaleta a sprcha. Vytápění a ohřev vody jsou zajištěny plynovým kotlem. Prostory jsou ideální na provoz kanceláří, obchodu nebo služeb.

Obchodní prostory jsou výborně umístěny v pasáži mezi třídou Míru a třídou 17. listopadu, které jsou hlavními ulicemi v Pardubicích, a díky tomu je zde vysoká frekvence osob.

Cena pronájmu za větší prostory je 25.000 Kč plus zálohy na energie 5.000,-, vratná kauce ve výši 30.000,- a provize RK ve výši jednoho nájmu. Tento prostor je k dispozici od 1. června 2024.
Cena pronájmu za menší prostory je 20.000 Kč plus zálohy na energie 5.000,-, vratná kauce ve výši 25.000,- a provize RK ve výši jednoho nájmu. Tento prostor je k dispozici od 1. června 2024.
Přijďte si bydlení prohlédnout, realitní makléř Erik Drobný se na vás bude těšit na prohlídce.
Pro více informací a prohlídky mě neváhejte kontaktovat vyplněním KONTAKTNÍHO FORMULÁŘE níže.

Na prohlídkách se na vás těší realitní makléř Erik Drobný.

https://erikdrobny.cz

Makléř

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu obchodních prostor v Pardubicích.