Prodej rodinného domu, Bratronice - Dolní Bezděkov, 100 m2

Bratronice, Dolní Bezděkov

12 490 000 Kč

včetně provize RK
Hypotéka od 59 524 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaBratronice, Dolní Bezděkov
ID00027
StavbaDřevěná
Stav objektuDobrý
Plocha užitná100 m2
VybavenoČástečně
Druh objektuSamostatný
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha nemovitosti1045 m2

Origo partneři v Bratronicích

Popis

Prodej rodinného domu 3+kk v Dolním Bezděkově

Nabízíme k prodeji krásný rodinný dům o dispozici 3+kk v malebné obci Dolní Bezděkov, č. p. 53. Tento útulný dům o rozloze 100 m² je ideální volbou pro rodinu hledající klidné bydlení v příjemném prostředí.

Popis nemovitosti:

Dispozice: 3+kk
Podlahová plocha: 100 m²
Počet koupelen: 2
Částečně vybavený
Velikost pozemku: 1045 m² včetně zastavěné plochy
Parkovací stání: pro 3 auta
Dům je částečně vybavený, což vám umožní se ihned nastěhovat a postupně si jej zařídit podle vlastních představ. Dvě koupelny zajišťují dostatek komfortu pro celou rodinu. Velký pozemek o rozloze 1045 m² nabízí dostatek prostoru pro zahradu, dětské hřiště nebo relaxační zónu. K dispozici je také parkovací stání pro tři auta.

Lokalita: Dolní Bezděkov je klidná obec s dobrou dostupností do okolních měst. Nachází se pouhých 20 minut autem na okraj Prahy, což zajišťuje snadnou dostupnost do hlavního města. V blízkosti najdete základní občanskou vybavenost, jako jsou obchody, školy a zdravotnická zařízení. Pro milovníky golfu je velkou výhodou, že pouhých 5 minut od domu se nachází moderní golfové centrum Areál Botanika a má 12 jamek. Okolní příroda nabízí mnoho možností pro volnočasové aktivity, jako jsou procházky, cykloturistika nebo houbaření.

Cena: 12.490.000,-

Pokud hledáte pohodlné a klidné bydlení v krásném prostředí, neváhejte nás kontaktovat pro více informací nebo prohlídku domu. Těšíme se na vás.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Bratronicích (okr. Kladno).