Prodej apartmánu, Radovići, Černá Hora, 59 m2

Radovići, Černá Hora

8 166 100 Kč
/za nemovitost

Parametry nemovitosti

AdresaRadovići, Černá Hora
ID0707
StavbaSmíšená
Stav objektuVe výstavbě
Plocha užitná59 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuKlidná část obce

Origo partneři

Popis

Luštica Bay Černá Hora … a nádherné luxusní apartmány, které jsou tím pravým místem pro rodiny hledající druhý nebo prázdninový domov. A také ideální příležitost pro investory!
Nabízíme možnost koupě apartmánu v nově vznikající atraktivní černohorské lokalitě Luštica.

K dispozici jsou menší studia i apartmány o rozloze 40 – 100 m2, které nabízejí klidné útočiště jen pár kroků od hlavního náměstí. Pyšní se elegantním a moderním designem, kombinovaným s tradiční černohorskou architekturou.

Poloostrov Luštica je úžasnou destinací na pobřeží Jaderského moře, v idylickém zálivu Trašte. Pyšní se nádhernou krajinou, benátskou architekturou a několika památkami UNESCO. Poloostrov je proslulý staletými olivovými háji a odlehlými plážemi. Tato destinace spojuje kouzlo starého světa s moderním designem a černohorskou kulturou. Najdete tu nezaměnitelnou atmosféru, prvotřídní rezidence, stylové obchůdky, špičkové restaurace, kavárny a bary, luxusní hotely, golfové hřiště s výhledem na moře a moderní přístav. Luštica Bay je doslova novým rájem na zemi a vy máte nyní možnost stát se součástí místní komunity a pořídit si vlastní apartmán ve čtvrti Centrale.

Čtvrť Centrale je centrem Luštica Bay a propojuje okolní Marinu Village a The Peaks. Postupně se rozrůstá a předpokládá se zde výstavba zhruba 1.050 bytů s celkem 3.150 obyvateli, z toho 1.000 stálými. Srdcem čtvrti je již nyní náměstí Piazza s nejrůznějšími službami a občanskou vybaveností. Typické pro tuto čtvrť jsou živé ulice a veřejné prostory, které harmonicky splývají s okolní krajinou a nabízí nespočet možností pro venkovní život.

Co se týče dopravní dostupnosti, v blízkosti Luštica se nacházejí tři mezinároční letiště s pravidelnými i charterovými lety z nejrůznějších destinací. Letiště Tivat je vzdáleno 10 km, Dubrovnik 45 km a Podgorica 90 km. Luštica Bay je vzdálená cca 3h letu z mnoha evropských měst.

Černá Hora má co nabídnout v každém ročním období. Je destinací, kde se můžete vydat na lyžařské svahy a vzápětí si užít bezstarostný život na pláži nebo splavit nejhlubší evropskou řeku Taru, proplout kajakem Skadarské jezero či navštívit safari podél Durmitorského prstence.

Černá Hora je kontrastní destinací s tradičním životním stylem, který se po staletí téměř nezměnil. V posledních letech se stává stále více oblíbenou a atraktivní lokalitou lákající nejen turisty i také investory.

MAHOON je připraven Vám vyřídit nejvýhodnější financování nemovitosti a také její následnou správu a pronájem. Umíme připravit komplexní řešení v oblasti financí – pojištění, investice, finanční analýzu a s tím související unikátní životní plán prosperity.

Pro více informací kontaktujte tým MAHOON.

Makléř

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje apartmánů.