Prodej rodinného domu, Loket - Všebořice, 50 m2 (ID: 1407134)

Loket - Všebořice, okres Benešov

1 500 000 Kč

Cena k jednání (vč. provize RK a právního servisu)
Hypotéka od 7 149 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaLoket - Všebořice, okres Benešov
ID2024105-1
StavbaSmíšená
Stav objektuDobrý
Plocha užitná50 m2
VybavenoAno
Druh objektuSamostatný
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíOsobní
Plocha budovy69 m2
Plocha nemovitosti319 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v Lokti

Popis

Hledáte chalupu nebo rodinný dům za dobrou cenu?
Dovolujeme si Vám nabídnout nemovitost v malebné obci Všebořice patřící k obci Loket (7 km). Udržovaná budova s číslem popisným postavená roku 1919 částečně z kamene (další opravy a přístavby pak z cihly), nabízí 2+1 s koupelnou na užitné ploše obytných místností cca 50 m² a pozemek 319 m². V kuchyni najdete praktickou komoru, stavba je podsklepená.
Z IS je dům připojen na elektřinu a vodu, s kanalizací se můžete přidat k sousedovi do čističky. Topení zajišťují kamna na tuhá paliva umístěná v kuchyni v kombinaci s akumulačními kamny v dalších místnostech. WC je v koupelně chemické nebo můžete jako za starých časů na zahradu do budky.
Výhodou je kopaná studna, dřevěná stodola a také přátelští sousedé.
Nemovitost lze po rekonstrukci, případně přístavbě podkroví užívat k trvalému bydlení, jak to bylo doposud nebo si ji ponechat k rekreaci. Současná dispozice domu a velikost zahrady je tak akorát, abyste do Všebořic jezdili odpočívat.
Obec Všebořice najdete v okrese Benešov nedaleko vodní nádrže Švihov. Z občanské vybavenosti nabízí smíšené zboží, které nabízí každý pátek také zázemí hospody.
Všebořice se nachází 11 km od D1, EXIT 56. Kromě zázemí Lokte, najdete více služeb v 10 km vzdálené Zruči nad Sázavou (do obou obcí jezdí BUS 845). Dále do Ledče nad Sázavou to máte autem 12 km, do Vlašimi 25 km a do okresního města Benešova 45 km.
Dopravní dostupnost pro Pražáky? Co si budeme povídat, v dnešní době všichni jezdíme autem. Obec najdete na 66 km D1 směr Brno (z centra Prahy 76 km).
Na výlet si můžete dojít např. naučnou stezkou na památnou horu Blaník, která je symbolem Českého národa, navštívit nejkrásnější zámek na Sázavě ve Zruči n. Sázavou nebo do vodní dům v Hulicích.
Neváhejte si domluvit osobní prohlídku, kde Vám rádi sdělíme podrobnější informace.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Lokti (okr. Benešov).