Prodej rodinného domu, Ryžoviště, Karla Havlíčka Borovského, 96 m2 (ID: 1407681)

Karla Havlíčka Borovského, Ryžoviště, okres Bruntál

1 490 000 Kč
Hypotéka od 7 101 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaKarla Havlíčka Borovského, Ryžoviště, okres Bruntál
ID323-NP00070
StavbaSmíšená
Stav objektuPřed rekonstrukcí
Plocha užitná96 m2
VybavenoNe
Druh objektuSamostatný
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha budovy156 m2
Plocha nemovitosti861 m2

Origo partneři v Ryžovišti

Popis

Ve výhradním zastoupení nabízíme dům se stodolou v malebné obci Ryžoviště na Bruntálsku. Stavba domu z konce roku 1945 ležící na pozemku s rozlohou 861 m² se zastavěnou plochu 134 m². K domu náleží garáž o velikosti 20 m² a stodola 60 m².

Tento dům splňuje možnost získání dotace z programu "Oprav dům po babičce". Tato jedinečná příležitost umožňuje získat až 50 % vynaložených nákladů do výše 1 000 000 Kč na určité opravy a modernizace domu, prostředky z dotace lze čerpat již před rekonstrukcí.
Dotace se vztahuje například na:

Zateplení obvodových a vnitřních konstrukcí
Výměnu zdrojů tepla a přípravu teplé vody
Instalaci fotovoltaických systémů
Opatření na snížení dopadů změny klimatu, jako jsou zelené střechy či hospodaření s dešťovou vodou

Navíc lze získat různé bonusy, které dále zvyšují celkovou podporu. Tento dům představuje ideální příležitost pro investici do nemovitosti s výraznou finanční úsporou na rekonstrukci.

V rámci prodeje Vás spojíme s energetickým specialistou, který Vám pomůže dotaci vyřídit.

Dům je napojený na elektřinu a připravena je také přípojka na vodu. Obecní kanalizace bude hotová v roce 2025, případně je možné kanalizaci řešit čističkou odpadních vod, na kterou obec přispívá 40 000 Kč.
Tento dům je ideální pro ty, kteří hledají klidné místo k bydlení či rekreaci v nádherném prostředí Jeseníků. Nachází se na konci ulice, což zajišťuje maximální soukromí a klid. Vedle domu protéká malý potok, který spolu s okolní přírodou a vzrostlými stromy vytváří idylické prostředí pro váš nový domov.
Dům je určen ke kompletní rekonstrukci, což vám umožní přizpůsobit si ho přesně podle vašich představ a potřeb. Tato flexibilita je ideální pro ty, kteří si přejí vytvořit si vlastní útulný domov v souladu s okolní přírodou.
Obec Ryžoviště nabízí svým obyvatelům bohaté možnosti pro turistiku, cykloturistiku a lyžování díky své poloze v Jeseníkách. Zároveň disponuje veškerou občanskou vybaveností v podobě obchodů, restaurací, školek a škol, což zajišťuje pohodlný každodenní život. Přátelská komunita a aktivní občanský život jsou dalšími pozitivy, které mohou přitahovat rodiny s dětmi i jednotlivce hledající komunitní atmosféru.
Díky dobré dostupnosti do okolních větších měst, jako jsou Bruntál a Jeseník, je snadný přístup k dalším službám a možnostem, čímž se Ryžoviště stává atraktivním místem k bydlení pro lidi, kteří ocení kombinaci klidného venkovského života a moderních životních standardů.

Pro více informací či prohlídku mě neváhejte kontaktovat.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Ryžovišti.